3 Ağustos 2026 Pazartesi
SON DAKİKA

KUMRU'DA DOĞALGAZ AĞI GENİŞLİYOR

Yayınlama: 02.08.2026 14:46 Güncellendi: 02.08.2026 23:56 23 okuma
KUMRU'DA DOĞALGAZ AĞI GENİŞLİYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva'nın girişimleriyle ilçede doğalgaz altyapısını genişletmeye yönelik çalışmalar etap etap sürdürülüyor. Çalışmalar tamamlandıkça yeni mahalle ve sokaklar doğalgaz hizmetiyle buluşuyor.

DEMİRCİLİ MAHALLESİ'NDE BİR ETAP TAMAMLANDI

Doğalgaz altyapı çalışmaları kapsamında Demircili Mahallesi Şehit Yüksel Batır Caddesi'nde yürütülen altyapı imalatları tamamlandı. Böylece bölgedeki önemli bir etap daha başarıyla sonuçlandırıldı.

ÇALIŞMALAR FARKLI NOKTALARDA DEVAM EDİYOR

Ekipler, çalışmalarını Samur Mahallesi'nde bulunan Kılıçlı Sokak, Mimar Sinan Sokak, Karakol Sokak, Mehmet Akif Sokak, Okullar Sokak, Hatipli Sokak ile Tekkiraz Caddesi'nde sürdürüyor.

Altyapı çalışmalarının planlanan takvim doğrultusunda kesintisiz şekilde devam ettiği belirtildi.

SIRADAKİ ETAP BELLİ OLDU

Mevcut çalışmaların tamamlanmasının ardından ekipler, Demircili Mahallesi Turgut Özal Caddesi ile Park Sokak'ta doğalgaz altyapı çalışmalarına başlayacak.

HEDEF DAHA FAZLA HANEYE DOĞALGAZ ULAŞTIRMAK

AKSA Doğalgaz tarafından etaplar halinde yürütülen çalışmalarla doğalgaz altyapısının ilçe genelinde daha geniş bir alana yayılması hedefleniyor. Projenin tamamlanmasıyla birlikte daha fazla vatandaşın doğalgaz konforundan yararlanması ve ilçedeki yaşam kalitesinin artırılması amaçlanıyor.