3 Eylül 2026 Perşembe
SON DAKİKA

AYBASTI’DA YENİ BELEDİYE HİZMET BİNASINDA SONA DOĞRU

Yayınlama: 03.09.2026 11:48 Güncellendi: 03.09.2026 13:07 7 okuma
AYBASTI’DA YENİ BELEDİYE HİZMET BİNASINDA SONA DOĞRU

 

Aybastı Belediyesi’nin yapımında büyük ölçüde sona yaklaştığı yeni hizmet binasında çalışmalar devam ediyor. Fatsa ve Aybastı’dan siyasi parti ve sivil toplum temsilcilerinin katıldığı buluşmada birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Yasin Sarıçiçek, AK Parti Aybastı İlçe Başkanı Kamil Yediyıldız, MHP Aybastı İlçe Başkanı İlhan Uykun, Belediye Meclis Üyesi Tayyar Akçay, Aybastı Ziraat Odası Başkanı Ali Kendir ve Fatsa Ziraat Odası Başkanı Haydar Gürsu ile bir araya geldi.

Gerçekleştirilen buluşmanın ardından heyet, yapım çalışmalarında sona yaklaşılan Yeni Belediye Hizmet Binası’nı ziyaret etti. Devam eden çalışmalar yerinde incelenirken, binanın ilçeye sağlayacağı katkılar değerlendirildi.

Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, yeni hizmet binasının vatandaşların belediye hizmetlerine daha modern ve nitelikli şartlarda ulaşmasını sağlayacağını belirterek, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak binanın ilçe halkının hizmetine sunulması için titizlikle sürdürüldüğünü ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gündoğar, başta Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar olmak üzere tüm misafirlere teşekkür etti.

Gündoğar, Aybastı ve Fatsa’nın aynı havzanın iki güzide ilçesi olduğunu vurgulayarak, iki ilçe arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemine dikkat çekti.