HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

ALLAH KİMSEYİ DÜŞÜRMESİN!

28 Eylül 2024 Cumartesi Saat: 11:26

Sağlık sisteminde ki sorunları oturup burada uzun uzun yazacak değilim. Zira bir mesele var ki, milleti hasta olduğuna da bin pişman ediyor.

Mesele, özel hastanelerde uygulanan fahiş fiyatlar. Son aylarda aldığım en çok şikayetlerin başında bu sorun geliyor. Sadece birinde ikisinde değil, fahiş fiyat uygulamaları hemen hemen bütün özel hastanelerde uygulanıyormuş.

Bir yakınımın rahatsızlığı nedeniyle bu soruna bende sonunda şahit oldum. Tanıdığım her iki kişiden birinin de bu hususta muzdarip olduklarını gördükçe kanım donuyor.

Sağlık Bakanlığının özel hastanelerde ki fiyat uygulamaları konusunda etki ve yetkisi nedir? Kimse bilmiyor. Eğer fahiş fiyat uygulamalarına yetkileri olup da neden müdahale edilmiyor? Sorusu da vatandaşın dilinde.

Bir de devletin karşılamadığı bazı ilaç gruplarında ki uçuk fiyatlarda yine vatandaşların ayrı bir derdi. Bu dert bende de var. O yüzden vatandaşa hak vermemek elde değil. Özellikle medikal ve vitamin gruplarında ki astronomik rakamlar alım gücü olmayan vatandaşın belini bükmeye devam ediyor.

Dert bunlarla da bitmiyor. Yine özel de Ultrason, MR ve Kemoterapi de de fiyatlar dudak uçuklatıyor. Yani sağlık konusunda zorunlu olarak elinizi özellere kaptırırsanız Vallahi kolunuzu geri alamazsınız.

Emeklide olsan, sigortalı da olsan, Genel Sağlık ve Özel Sağlık Sigortalı da olsanız özel kurumlara yolunuz düştü mü, soyulmaktan kurtulmanız inanın mümkün değil.

Ne diyeyim! Allah kimseyi düşürmesin…

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları