HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

ULU ORTA NE HALDEYİZ!

7 Eylül 2024 Cumartesi Saat: 14:43

Ülkemizde şiddet olaylarının hemen her birine tanık olmadığımız bir gün yok. Zira son bir ayda ulusal basında çıkan benzer bir olay var ki, pes demekten kendimi alamıyorum.

Eşler arasında ki cinsel ilişkiler artık sokaklara, sahillere, deniz kenarlarına kadar taşındı. Hem de kimseye aldırış etmeden, pervasızca hiçbir şey olmamış gibi her şey normal ve olağanmış gibi rahat tavırlar da insanın kanını donduruyor.

Ahlak sınırları ulu orta yerlerde, ar namus, onur, haysiyet, şeref, izzeti nefis ulu orta yerlerde. Bu da bir toplumsal ahlak şiddetidir. Ama toplumsal ahlak şiddeti de maalesef ulu orta yerlerde ve ne haldeyiz? Bunu dahi sorgulayan bir babayiğit hala ortada yok.

Bu arada çocuk istismarı, kadına şiddet vakalarında da yine tırmanışa geçtik. Son rakamlar hayli ürkütücü çıkıyor. Bunun yanı sıra hayvanlara uygulanan şiddet olaylarını da göz önüne alırsak sanırım dünyada bu olaylar karşısında boynumuza madalya takılacak tek ülke biz oluruz.

Değerlerimiz bir bir tükeniyor. Yok oluyoruz, resmen eriyip buharlaşıyoruz. Rezillik, kepazelik, ahlaksızlık artık diz boyu ve aldı başını gidiyor.

Umarım normalleşiriz. Umarım uzmanlar bu konularda aklı selim bir çalışma başlatırlar. Toplum değerlerinin çivisi çıktı çıkacak. Bu konu da yapılması ve atılması gereken bütün adımlar bir an önce atılmalı kanaatindeyim.

Bakın ve iyice görün! Ulu orta ne haldeyiz…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları