HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Derya DERVİŞOĞLU

Derya DERVİŞOĞLU

YANILGI

20 Ağustos 2024 Salı Saat: 09:32

Toprağın altı mı daha kalabalık, üstü mü bilmem ama bir çok ölüme şahit oldum. Kendini vazgeçilmez sanan bir çok ölümlünün hırslarıyla, bencillikleriyle ya da aldığı ahlarla hep var olacağını sandığı dünyadan göçtüğünü gördüm.

Yapılması planlanan tüm işler çarçabuk bitti ve telaş başka bir evreye devroldu. Toplanan büyük kalabalık cenazede kimler olduğunu gözetleyerek, birinci derece yakınların gözyaşlarının üzülme katsayısını hesapladı ve biraz da dedikodu yaparak rahmetliye son görevini yerine getirdi ( ! ) Şimdi iyi bir dinleyici, sadece bir kabristan kadar uzağında..

Bu arada evrendeki her şey muhteşem bir düzen dahilinde derli topluyken, senden ne haber? Bugün kaç kişinin kalbini kırdın mesela? Kaç soruya asık suratla cevap verdin? Kaç tane ufak- tefek sorunu kavgayla bitirdin? Sevdiklerini en son ne zaman arayıp, onlara değerli olduklarını hissettirdin? Ne kadar çok bahanen var ve ne çok haklısın değil mi?

Vade başlığı adı altında her ölümün bir bahanesi var aslında. Ondan önceki bahaneler de sana ait. O yüzden her anın, saniyenin kıymetini bilmeli insan. Tüm taşınır ve taşınmaz mallardan daha önemli şeyler olduğunu kavrayabilmeli. Gidenlerin suskunluğu seni yanıltmasın diye söylüyorum...


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları