Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Metin Kır, kenti temsil edecek görme engelli sporcuların Türkiye Şampiyonası'nda madalya mücadelesi vereceğinin altını çizdi.
Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Metin Kır, Mayıs ayının ilk haftasında Kayseri’de düzenlenecek Görme Engelliler Türkiye Şampiyonası’na ilişkin açıklamalarda bulundu. Kır, Ordu Görme Engelliler Spor Kulübü sporcularının zorlu şampiyona için hazırlıklarını tamamladığını belirtti.
Şampiyonada Ordu’yu temsil edecek isimlerin Yadigar Çömlek, Vedat Yavuz ve Gökhan Taşpınar olduğunu ifade eden Metin Kır, sporcuların antrenman disiplini ve azimlerinin takdire şayan olduğunu vurguladı.
"Azim ve mücadeleleriyle örnek oluyorlar"
Sporcuların sadece sahada değil, sosyal hayatta da büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu dile getiren Başkan Kır, şunları kaydetti: "İlimiz Görme Engelliler Spor Kulübümüzden Yadigar Çömlek, Vedat Yavuz ve Gökhan Taşpınar, Mayıs ayının ilk haftasında Kayseri’de düzenlenecek Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsilen mücadele edecekler. Azimleri, mücadeleleri ve ortaya koydukları büyük özveriyle hepimize örnek olan kıymetli sporcularımıza yürekten başarılar diliyor, ilimizi en güzel şekilde temsil edeceklerine inanıyorum."
Kayseri’de gerçekleştirilecek organizasyonun ardından dereceye giren sporcuların milli takım havuzu için de önemli bir avantaj elde etmesi bekleniyor.