Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Ordu Şubesi Başkanı Güray Aksoy ile yönetim kurulu üyeleri, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, Ordu'nun ekonomik gelişimi, iş dünyasının beklentileri ve yerel basının kent yaşamındaki rolü üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.
HEYETİ RECEP AYDIN KARŞILADI
MÜSİAD Ordu Şubesi Başkanı Güray Aksoy başkanlığındaki heyeti, Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Recep Aydın ağırladı. Ziyarete MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Enver Demiral, Şube Üyesi Mesut Sezgin ve Şube Müdürü Ümit Gündüz de katıldı.
ORDU’NUN GÜNDEMİ DEĞERLENDİRİLDİ
Görüşmede MÜSİAD'ın Ordu'da yürüttüğü çalışmalar, iş dünyasına yönelik projeler ve kentin ekonomik potansiyeli ele alındı. Ayrıca yerel basının kamuoyunun doğru bilgilendirilmesindeki rolü ve kurumlar arası iletişimin güçlendirilmesine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette, Ordu'nun gelişimine katkı sağlayacak ortak çalışmalar konusunda iyi niyet mesajları verildi.
KARŞILIKLI TEŞEKKÜR MESAJLARI
Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Recep Aydın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek MÜSİAD Ordu Şubesi heyetine teşekkür etti.
MÜSİAD Ordu Şube Başkanı Güray Aksoy da misafirperverliklerinden dolayı Recep Aydın'a teşekkür ederek, yerel basının şehirlerin gelişimindeki önemli görevine dikkat çekti.
HATIRA FOTOĞRAFIYLA TAMAMLANDI
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin paylaşılmasının ardından günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi. Görüşmenin, iş dünyası ile yerel basın arasındaki iletişimin güçlenmesine katkı sağlaması temennisinde bulunuldu.