24 Temmuz 2026 Cuma
SON DAKİKA

KUM FUTBOLU ŞAMİYONU GÖKNAR İNŞAAT ÜNYESPOR

Yayınlama: 24.07.2026 12:31 Güncellendi: 24.07.2026 23:12 20 okuma
KUM FUTBOLU ŞAMİYONU GÖKNAR İNŞAAT ÜNYESPOR

 

Ünye 35. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında düzenlenen Manyetik Kum Futbolu Turnuvası, final karşılaşmasıyla sona erdi. Ünye Yalı Kumsalı'nda oynanan nefes kesen finalin ardından kupayı kaldıran takım Gökkar İnşaat Ünyespor oldu.

13 TAKIM ŞAMPİYONLUK İÇİN MÜCADELE ETTİ

Turnuvada toplam 13 takım şampiyonluk hedefiyle mücadele etti. İki gruba ayrılan ekipler, grup aşamasında ilk iki sırayı alarak finale uzanabilmek için kıyasıya rekabet etti.

19 Temmuz'a kadar süren grup karşılaşmalarının ardından başarılı ekipler eleme turuna yükselirken, turnuva boyunca futbolseverler heyecan dolu mücadelelere tanıklık etti.

FİNAL PENALTILARDA SONUÇLANDI

Şampiyonluk mücadelesinde Revizyon Gayrimenkul ile Gökkar İnşaat Ünyespor karşı karşıya geldi. Eski Süper Lig hakemi ve TRT Spor yorumcusu Bünyamin Gezer'in yönettiği final karşılaşmasının normal süresi 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.

Seri penaltı atışlarında rakibine 3-1 üstünlük sağlayan Gökkar İnşaat Ünyespor, turnuvanın şampiyonu olarak kupayı müzesine götürdü.

FİNALE YOĞUN İLGİ

Ünye Yalı Kumsalı'nda oynanan final karşılaşmasını Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Orhan Gürel, Samsun Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Fahri Gülay, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda sporsever tribünden takip etti.

DERECEYE GİREN TAKIMLAR BELLİ OLDU

Turnuvanın sonunda dereceye giren takımlar da ödüllerine kavuştu.

Veteranlar Kategorisi

Berkim Otomotiv

Çakırbey Düğün Salonu

En Centilmen Takım: Dereboyu FK

Genel Kategori

Gökkar İnşaat Ünyespor

Revizyon Gayrimenkul

Gölevi FC

Festival kapsamında düzenlenen organizasyon, hem sporcuların ortaya koyduğu mücadele hem de tribünlerde oluşan coşkulu atmosferle izleyenlerden tam not aldı.