Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:54 VALİ EROL, SERGİ AÇILIŞINA KATILDI
- 15:21 “BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN DEVAMINI DİLİYORUM”
- 15:17 OBB BESİCİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
- 14:56 3 BİN SÜRÜCÜYE CEZA KESİLDİ
- 14:54 TAŞIT-KİLOMETRE İSTATİSTİKLERİ AÇIKLANDI
- 14:37 UYUŞTURUCU TACİRLERİNE OPERASYON
- 14:36 JANDARMA 1 HAFTALIK BİLANÇOYU PAYLAŞ
- 14:27 ÜNYE’DE YAKUT OPERASYONU
- 14:21 ZENGİN’DEN TAYİN VE GÖREVDE YÜKSELME AÇIKLAMALARI!
- 13:42 HARÇLIKLARI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE AŞ OLACAK
- 13:36 “FATSA İÇİN BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
- 13:30 TÜRK FINDIĞI HİNDİSTAN’DA
- 13:21 VALİ EROL, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
- 11:47 ÜNYE 57’DE 4 TRANSFER
- 11:46 HALI SAHA HEYECANI YAŞANACAK
“ÇANAKKALE MİLLİ ŞUURUMUZUN İNŞA EDİLDİĞİ YERDİR”

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş: “Çanakkale bizim için sadece kurtuluşun başladığı yer değildir. Çanakkale bizim için milli onurumuzun, milli şuurumuzun, milli benliğimizin ve milli birliğimizin yeniden inşa edildiği yerdir”
Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Çanakkale’de “Bir Diriliş Destanı Çanakkale" isimli konsere katıldı.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İlahiyat Fakültesince İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde düzenlenen konser öncesine kısa bir konuşma yapan Bakan Numan Kurtulmuş, “Çanakkale bizim için sadece kurtuluşun başladığı yer değildir. Çanakkale bizim için milli onurumuzun, milli şuurumuzun, milli benliğimizin ve milli birliğimizin yeniden inşa edildiği yerdir.” dedi.
“Çanakkale'de olmak, Çanakkale'de sizlerle beraber olmak büyük bir iftihar meselesi.” diyen Bakan Numan Kurtulmuş, şöyle devam etti:
“Bu akşam burada Çanakkale Destanı’nı türkülerle müziğin o evrensel tınılarıyla yeniden hatırlayacağız. Yeniden bir olduğumuzu göreceğiz. Türkülerin o güzel sesleri, ezgileri eşliğinde beraberliğimizi, dostluğumuzu, kardeşliğimizi hatırlayacağız.”
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde, Türk milletinin cesareti ve fedakarlığıyla tarih sahnesinde yazdığı destanlar türkülerle anlatıldı.