Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:23 ŞEHİR HASTANESİ KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI
- 14:17 OBB’DEN KAR SEFERBERLİĞİ
- 14:16 ULV SİSTEMİ İLE BAŞARDIK!
- 14:02 TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLUYOR
- 14:00 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 13:58 ÖMER OKUMUŞ YAD EDİLDİ
- 13:09 “MAĞDURİYETLERİ GİDERMEK İÇİN SAHADAYIZ”
- 12:47 ŞANLITÜRK: NEVRUZ, TÜRK’ÜN BAHAR BAYRAMIDIR!
- 12:47 ORDU YAT VE DENİZ SPOR KULÜBÜ BAŞKANINI SEÇTİ
- 11:48 “GRİP ZATÜRREYE DÖNÜŞÜRSE HAYATİ RİSK OLUŞTURABİLİR”
- 11:45 SARAYCIK’TA IŞIL IŞIL OLDU
- 11:42 GENÇLERE YENİ SİSTEMİ ANLATACAK
- 11:30 2024 YILI İŞSİZLİK RAKAMLARI AÇIKLANDI!
- 11:24 RAMAZAN ETKİNLİKLERİ SÜRÜYOR
- 11:17 OBB İLE ODÜ ARASINDA 'ANNE ÜNİVERSİTESİ’ PROTOKOLÜ
ODÜ, Gelişimini Sürdürüyor

ODÜ Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Cumhuriyet Yerleşkesi içerisinde yapımı devam eden ve tamamlanan bakım -onarım çalışmalarını yerinde inceledi.
Fiziki kapasitesini her geçen dönem artırmaya devam eden Ordu Üniversitesi, akademik, idari personeline ve öğrencilerine daha modern bir ortamda hizmet sunmayı sürdürüyor. Cumhuriyet Yerleşkesi 2017 Yılı Büyük Onarım İşi kapsamında Morfoloji binasının iç ve dış cephe boyası ile çatı gizli oluk çalışmaları bitirildiğinde binanın 7 bin metrekarelik dış cephesi ve 5 bin metrekarelik iç cephesindeki boya çalışmaları tamamlanmış olacak. Bununla birlikte Fen Edebiyat Fakültesinin 2 bin 700 metrekare ve İlahiyat Fakültesinin 3 bin metrekarelik alanında dış cephe boyası ve oluk imalatları tamamlanarak Güzel Sanatlar Fakültesinin Heykel ve Grafik Tasarım Bölümlerindeki tadilat işleri ile atölyeler ihtiyaca cevap verecek biçimde tadilat edilmiştir.
Üniversitemiz yerleşkesinde bulunan halı sahanın yanında öğrencilerin açık alanda spor yapabilmelerini sağlamak amacıyla 500 metrekarelik açık alanda fitness aletlerinin bulunduğu bir alan oluşturulmaya başlanmış olup çevre düzenleme çalışmalarına hızla devam edilmektedir. Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi bina terası cam balkon büyük onarım işi kapsamında bulunan 180 metrekarelik 3 adet açık balkon yatayda kapaklı ve düşeyde silikonlu alüminyum giydirme cephe ile kapatılarak iş yüzde 90 civarında tamamlanmıştır. Projenin bütünlüğü bozulmadan Üniversitemize 540 metrekare kapalı alan kazandırılmıştır.
Yerleşkede yapımı devam eden ve tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyen Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, “Her yıl çoğalan öğrenci sayımız ve akademisyenlerimizin öncülüğünde yürütülen önemli bilimsel çalışmalarla geleceği inşa ettiğimiz Üniversitemizde, göreve geldiğimiz günden beri yapılaşma faaliyetlerini ön plana çıkararak kurumumuza ve şehrimize katkı sağlamaktayız. Aynı zamanda teknolojinin ve modern çağın tüm gereksinimlerinin bulunduğu dünya standartlarında kaliteli alt yapı koşullarına sahip eğitim alanlarını öğrencilerle buluşturma noktasında önemli çaba sarf etmekteyiz.
Üniversitemizin ana yerleşkesinde inşaat çalışmalarına devam edilirken çevre düzenleme faaliyetleri de hız kesmeden sürdürülmektedir. Bu düzenlemelerle birlikte yerleşkemizde öğrencilerimizin sosyalleşmelerine imkan tanıyacak donatıları da kazandırıyoruz. Onların her türlü ihtiyacının karşılanması için bütün imkânlarımızı seferber ederek yaptığımız bu çalışmalarla yerleşkelerimizde daha ferah ve kullanışlı alanlar oluşturmaya ve mevcut alanları ihtiyaçlar doğrultusunda düzenlemeye, yenilemeye devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.