Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 17:17 ORDU TURİZM GELİŞTİRME KURULU TOPLANTISI YAPILDI
- 16:16 VALİ EROL, AYBASTI AFET KONUTLARINI İNCELEDİ
- 15:32 KENT LOKANTASI’NA KARDEŞ GELİYOR
- 14:54 KADINLAR HEM ÜRETİYOR HEM KAZANIYOR
- 14:53 DÜZENSİZ GÖÇMENLERE GEÇİT YOK
- 14:53 TIBBİ ATIKLAR BERTARAF EDİLİYOR
- 13:38 KIRANLI, POLİS TEŞKİLATININ 180. YILINI KUTLADI
- 13:23 ALTAŞ, ÖZER’E TEŞEKKÜR ETTİ
- 12:48 AĞAÇLAR KORUNACAK
- 12:46 BAŞKAN GÜLER’DEN 180. YIL KUTLAMASI
- 12:35 KÂĞIT BORDRO KULLANIMI İŞ DAVALARI RİSKİNİ ARTIRIYOR
- 12:34 TES’DEN MAĞDUR OLAN MESLEKTAŞLARA ÖNEMLİ DESTEK!
- 12:13 OAL, GELENEĞİ BOZMADI, ROTA ÇANAKKALE
- 11:54 YILMAZ: ÇARE EK ZAM VE REFAH PAYIDIR
- 11:53 ZENGİN: BAŞVURULARIMIZI YAPTIK!
Sözleşmeli öğretmenlik uygulaması devam edecek

Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, sözleşmeli öğretmenlik uygulamasının devam edeceğini belirterek, "Üzerinde durduğumuz konu, daha objektif kriterler içerisinde mülakat bölümünün yapılması." dedi.
Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, çeşitli ziyaretlerde bulunmak amacıyla geldiği Sivas’ta, sözleşmeli öğretmenlik uygulamasına ilişkin basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Gazetecilerin, sözleşmeli öğretmen alımında mülakatın kaldırılacağı iddialarını hatırlatması üzerine Bakan Yılmaz, kendisinin ve bakanlığından bir kişinin böyle bir açıklaması olmadığına işaret etti.
Birilerinin, bu uygulamanın kalkmasını istediğini belirten Yılmaz, şöyle devam etti: "Sağlık Bakanlığında da biliyorsunuz sözleşmeli personel alımı uygulaması başlatıldı. Dolayısıyla böyle bir şeyi kaldırmayı düşünmüyoruz.
Aksine bunun, daha objektif kriterlerle nasıl herkesi ikna eder şekilde yapılır, o doğrultuda Başbakanlığın talimatı var. Sözleşmeli öğretmenlik uygulaması devam edecektir. Üzerinde durduğumuz konu, daha objektif kriterler içerisinde mülakat bölümünün yapılması, Sözleşmeli öğretmen devam edecek." (Ordu Yeni Haber)