HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
2 Eylül 2024 Pazartesi Saat: 09:39

GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ BİÇARE BEYİNLER! İnsanlığa değil, makam ve mevkie değer veren biçare sığ beyinler işte! Her şey için başkalarını suçlamakla ömür tüketirler.     NE DEMİŞ NE DEMİŞ? “Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin
GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ

BİÇARE BEYİNLER!

İnsanlığa değil, makam ve mevkie değer veren biçare sığ beyinler işte! Her şey için başkalarını suçlamakla ömür tüketirler.

 

 

NE DEMİŞ NE DEMİŞ?

“Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı ve bağımsızlık mücadelesinin zaferle taçlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102’nci yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz.

Dumlupınar'da toprağa dökülen her damla terin, vatan sevgisinin ve cesaretin simgesi olan 30 Ağustos Zaferi, milletimizin birlik ve beraberlik içinde, özgürlük ve bağımsızlık uğruna sergilediği büyük fedakarlığın ve azmin en önemli sembolüdür. Bu destansı zafer ile ulusumuzun her türlü zorluğun üstesinden gelme kararlılığı tüm dünyaya bir kez daha ilan edilmiştir. Bizler de tarihimizden aldığımız bu ilhamla, bugün de aynı inanç ve kararlılıkla ülkemizin gelişmesi ve yükselmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

(Orhan Baş ODÜ Rektörü)

 

 

Fotoğraflı YORUM

ORDU İŞTE! Ön yargılı beyinciler o kadar çok ki.

 

 

GÜNBEGÜN

BİR MESAJ

MİSLİNA İLETİŞİM

İşletmeciliğini çeyrek asırlık tecrübe Murat Akkaya’nın yaptığı Mislina iletişi, hizmet vermeye devam ediyor.

                Cep telefonu tamiri, Cep telefonu ve aksesuarlarının satış adresi olan Mislina iletişim Düz mahalle kültür caddesi no: 10-A adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine hen türlü imkanı sağlayan ve 0532 594 00 29 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

 Mislina iletişime hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

AYDİL TESİSAT

Sahipliğini 30 yıllık tecrübe Murat Aydil’in yaptığı Aydil Tesisat müşterilerinin  hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Doğalgaz ,kalorifer, sıhhi tesisat, güneş enerjisi, hırdavat ve elektrik malzemeleri adresi Aydil  Tesisat Bucak Mahallesi Nefsi bucak caddesi NO: 14-A adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Aydil Tesisata 0531 576 76 53 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Aydil Tesisat sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

ÖZDEMİR İNŞAAT

Sahipliğini yılların tecrübesi Recep Özdemir’in yaptığı Özdemir inşaat-ticaret müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Her türlü inşaat malzemeleri satış adresi olan Özdemir inşaatta ayni zamanda anahtar teslimi daireler ve her türlü inşaat işleri de itina ile yapılıyor.

                Bucak Mahallesi 359 sokak NO: 41-B adresinde hizmet veren Özdemir inşaat ve ticarete 666 41 00 ve 0536 318 28 34 ve 0 535 771 22 95 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Özdemir inşaat –ticarete hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

FATİH AYAKKABI

Kaliteli ayakkabı satış adresi Fatih ayakkabı, yılların tecrübeleri  UfukCankorur, Hüsnü Gürsoy ve Mehmet Çelik’in işbirliğiyle müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Bay-bayan ayakkabı çeşitlerinin adresi Fatih ayakkabı, Yeni Mahalle İsmet paşa caddesi N0: 19 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda müşterilerine de her türlü imkanı sağlayan Fatih Ayakkabıya, 223 48 33 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Fatih ayakkabı sahip ve çalışanlarına hayırlı  ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

LAMI CİM İYOK

Bir insan vicdanı kadar insandır. söylediklerinden daha çok, sakladıklarında gizlidir.

 

 

OLDUM OLASI

Kafa ve beyin dağılmış Hükümet gibi yaşamak istemiyorsan; ya paranın hesabını bilmeyecek gemicik ve yatlar da keyif çatacaksın, ya da bakıp da görmeyeceksin.

 

 

HARBİDEN

Yanılgı penceresinden baktığın da daha iyi anlıyor insan. Güçlülerin borusunun öttüğü bizim ülke siyasetin de delikanlılık doğmadan ölüyor.

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Ordu’da 9 vasıflı gazete imtiyaz sahipleri anlaşırken, 2 Eylül Pazartesi gününden itibaren Ordu’da 3 vasıflı gazetenin çıkacağını,

Ordu’da birleşmenin şu şekilde olacağını;

Ordu Yorum, Ordu Hayat, Hürses

Ordu Olay, Yeni Dönem, Ordu Afiş

Ordu Yeni Haber, Ordu Tribün, Ordu Vizyon

*********************

x-Okullarda birinci dönem 9 Eylül 2024 Pazartesi günü başlayacağını, birinci dönemin 17 Ocak 2025 Cuma günü sona ereceğini, birinci dönem ara tatilinin, 11-15 Kasım 2024'te yapılacağını, yarıyıl tatilinin ise 20 Ocak 2025 Pazartesi başlayacağını  ve 31 Ocak 2025 Cuma sona ereceğini,

*********************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi 5 yılda tarım ve hayvancılığı kent geneline yaydı. Birçok ilkin denendiği çok sayıda proje hayata geçti. Bu kapsamda 49 bin metrekare örtü altı alan oluşturuldu. 3 milyon 400 bin adet fide toprakla buluşturuldu. 216 ton yem bitkisi tohumu ve 41 bin 850 meyve fidanı dikildi. 80 bin adet tıbbi aromatik bitki fidesi toprakla buluştu. İlk-ortaokullarda 150 bin tohum ve 150 bin fide dağıtılırken meyve üretiminin arttırılması amacıyla aşı ordusu kuruldu”

*********************

x-İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Enver Yılmaz’ın  yaz aylarında köylerde su sıkıntısı yaşandığını belirterek, “Ordu’da köylerde su yok. Belediyeler ve yetkililer herhangi bir su deposu yapmamış. Ordu halkı büyük bir zulme uğramış durumda. Ordu Milletvekillerinin seçim bölgelerine dönerek bu durumu gözden geçirmelerini tavsiye ediyorum. Milletvekilleri neredeler?” ifadelerini kullanmasının hayli dikkat çektiğini,

**********************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi  son 5 yılda tarım ve hayvancılığı kent geneline yaydığını,  birçok ilkin denendiği çok sayıda proje hayata geçtiğini,  bu kapsamda 49 bin metrekare örtü altı alan oluşturulduğunu,  3 milyon 400 bin adet fide toprakla buluşturulduğunu, 216 ton yem bitkisi tohumu ve 41 bin 850 meyve fidanı dikildiğini,  80 bin adet tıbbi aromatik bitki fidesi toprakla buluştuğunu,  ilk-ortaokullarda 150 bin tohum ve 150 bin fide dağıtılırken meyve üretiminin arttırılması amacıyla aşı ordusu kurulduğunu”

**********************

x-52 Oduspor’da 2024-2025 sezonun da geçerli olacak kombine ilet fiyatlarının açıklandığını, buna göre, Doğu Tribün (Maraton): 350 TL, Batı Tribün (Vip): 750 TL ve B Protokol tribünün de : 3000 TL’den satıldığını,

**********************

x-Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı  Hilmi Güler’in , 330 metre uzunluğunda viyadükle yapılan Karadeniz-Akdeniz Yolu’nda Ordu etabının hayata geçirildiğini duyurduğunu,

**********************

x-Türkiye ortalamasının 4 katından fazla yol ağına sahip Ordu’da 5 yılda 2 bin 200 km asfalt ve beton yol çalışması hizmete sunulduğunu,

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız