HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
20 Ağustos 2024 Salı Saat: 09:34

GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ BURNU HAVADA GEZERLER Yarının hesabını yapmayan, ‘Ne oldum delisi’ makam ve mevki sarhoşları, çaresizlere tekme ve tokat atacak kadar küçülürler, ağızlarından çıkanı hesap edemeyecek kadar da burnu  havada gezerler.
GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ

BURNU HAVADA GEZERLER

Yarının hesabını yapmayan, ‘Ne oldum delisi’ makam ve mevki sarhoşları, çaresizlere tekme ve tokat atacak kadar küçülürler, ağızlarından çıkanı hesap edemeyecek kadar da burnu  havada gezerler.

 

 

NE DEMİŞ NE DEMİŞ?

Şehri sanayinin, ticaretin, turizmin ve sağlığın yanı sıra sporun da merkezi yapmak için ilk adımı attık.  ACES Europe’nın her yıl üye ülkelerin belediyeleri tarafından yapılan başvurular arasından yapılan inceleme sonucunda Dünya Spor Başkentleri, Avrupa Spor Başkentleri, Avrupa Spor Şehirleri, Avrupa Spor Kentleri ve Avrupa Spor Toplulukları olmak üzere değişik kategorilerde belediyelere çeşitli unvanlar verdiğine dikkat çeken Başkan Tepe, “Şehrimiz, sporun ve sağlıklı yaşamın merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu doğrultuda, 2025 yılında Avrupa Spor Kenti unvanını almak için gerekli tüm çalışmalara resmen başlamış bulunuyoruz. Bu unvan, şehrimizin spor alt yapısını daha da geliştirmek, sporu yaşam tarzımızın ayrılmaz bir parçası haline getirmek ve her yaştan vatandaşımızın spor yapma imkanlarını artırmak için önemli bir fırsat sunmaktadır. Belediyemiz, bu hedefe ulaşmak adına hem mevcut spor tesislerimizi modernize edecek hem de yeni tesislerin inşasını hızlandıracaktır” (Ulaş Tepe, Altınordu Belediye Başkanı)

 

 

Fotoğraflı YORUM

ORDU İŞTE! Borca sadık olmayanları, sır saklamayanları ve sözde durmayanları o kadar çok ki.

 

 

GÜNBEGÜN

BİR MESAJ

FURTUN YALI HAMAMI

(Karadağlı)Sedat YAŞAR

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

ŞAH VİDEO CD MARKET

İşletmeciliğini  Murat, Ferit ve Mehmet Şahin kardeşlerin yaptığı  cep telefonları aksesuarı ile güncel filmlerin adresi Şah Video CD Market, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                 Şah Video CD Market, Yeni Mahalle Zübeyde hanım caddesi NO: 33-B adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken   Şah  Video CD Markete,  214 18 15  ve 0544 214 27 98 nolu telefonlarla  da ulaşabilirsiniz.

                Sah video CD Markete her zaman olduğu gibi  hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

DİLARA ORGANİZASYON

Sahipliğini basın dünyasının da yakından tanıdığı isim Orhan Gündoğdu’nun yaptığı Dilara Organizasyon, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Ayni zamanda gülen yüzün de adresi olan ve müşterilerine de her türlü imkanı da sağlayan, Dilara Organizasyon, Zübeyde hanım caddesi Bayram Yürür iş merkezi NO: 1-30 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamaktan geri kalmayan, Dilara Organizasyona, 225 28 01, 222 1 777 ve 0533 348 61 60 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Dilara organizasyon sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

BİZİM SAATÇİ

Sahipliğini Ordu’nun renkli simalarından Salih Sakarya’nın yaptığı Bizim Saatçi, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Her türlü elektronik ve mekanik saat , fotoğraf makinesi, flaş. Cep telefonu tamir adresi Bizim Saatçi,  Düz Mahalle Osmanpaşa caddesi NO: 10-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutan ve size de bir telefon kadar yakın olan  Bizim saatçiye  0542 711 41 79 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Bizim saatçi sahip ve çalışanlarına hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

BİZİM OCAK BAŞI LOKANTASI

Bizim Ocak başı Lokantası müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Yeni Mahalle Kahraman Sağra Caddesi NO: 16-A adresinde hizmet veren Bizim Ocak başı Lokantasında ızgara köfte, biftek, döner, yemek çeşitleri, saç kavurma, piliç gril ve ısırgan çorbası servisi de yapılıyor.

                 İşyerlerine de servisin yapıldığı Bizim Ocak başı Lokantasına,223 28 89 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Bizim Ocak başı Lokantası sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

LAMI CİM İYOK

Sözünüz; söylemeden ve yazmadan önce bitiyorsa, kıvırmaya da gerek yok. Cesaret fakirisiniz demektir.

 

 

OLDUM OLASI

Düşünce, gözyaşı ve isyan bir şeyi değiştirmiyorsa, bırak her şeyi oluruna, olup bitenler olsun hep umuruna.

 

 

HARBİDEN

Türkiye bu! "Bekle çözüm üretme, hata yapsın karala" mantığıyla hareket edenlerin hepsi seçimlerde avuçlarını yalıyor.

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Toprak Mahsulleri Ofisi’nin, Ordu’da 19 Ağustos 2024 tarihi itibarıyla yeni fındık alım sezonunu resmen başlattığını, sezon boyunca, fındık alımları ilk etapta 14 farklı noktada gerçekleşecek ve hasat sürecine göre bu sayının 60’a kadar çıkarılabileceğini,

*************************

x-Ordu'da 2024 Haziran ayı  itibarıyla vatandaşların bankalara olan borçlarının  61 milyar TL'yi aştığını,

*************************

x-Türkiye'deki bankacılık sektöründe yaşanan yoğunluğu azaltmak amacıyla yeni bir düzenleme yapıldığını, bu düzenlemeyle birlikte, 20 bin TL'nin altındaki tüm para çekme işlemleri artık sadece ATM'ler üzerinden gerçekleştirileceğini,

*************************

x-2024-2025 sezonu Amatör Futbol Liglerinde birinci transfer tescil döneminin25 Ekim 2024 tarihinde sona ereceğini, ikinci transfer tescil dönemi ise 6 Ocak-28 Şubat 2025 olarak belirlendiğini,

*************************

x-Türkiye Profesyonel liglerinde 24 Haziran'da başlayan transfer sezonunun 13 Eylül 2024 tarihinde sona ereceğini, Yaz transfer dönemi toplam 82 gün süreceğini, ikinci transfer olarak adlandırılan ara transferin ise 13 Ocak-11 Şubat 2025 tarihlerinde gerçekleştirileceğini,

*************************

x-2024-2025 sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) 76 ilden 153 takımın katılımıyla toplam 10 gruptan oluşacağını,

*************************

x-1967 Kayseri stadyum faciası, 17 Eylül 1967'de Kayserispor ve Sivasspor takımları arasındaki maçta çıkan, 43 kişinin ölümü ve 600 kişinin  yaralanması ile sonuçlanan maçın hala unutulmadığını,

*************************

x-Ordu’nun, 2 bini aşkın dere ve yüzlerce şelalesiyle doğaseverler için adeta bir cennet olduğunu, Çavuşlar, Çiseli, Dikilitaş, Gerce, Ohtamış, Ortaköy, ve Uzundere şelalelerinin, bu güzelliklerin başında geldiklerini,

*************************

x-Türkiye Bankalar Birliği'nin verilerine göre, 2024'ün ilk yarısında Türkiye genelinde bireysel kredi veya kredi kartı borcunu ödemeyen kişi sayısının 1 milyon 184 bin 269  milyona ulaştığını,  

*************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin 5 yıldır uyguladığı “Fındık dalda aklın işçide kalmasın” projesi başarıyla sürdüğünü,  Proje yerli işçi bulma sorunu yaşayan üreticilere ve fındık toplayarak ekonomik gelir elde etmek isteyen Ordululara büyük yarar sağladığını,  bu sayede milyonlarca liranın Ordu ekonomisinde kaldığını.

*************************

x-Gülyalı Taksiciler Derneği Başkanı Erdoğan Kalafat’ın; “Ordu-Giresun Havalimanı’nın 50 gün kapalı olması nedeniyle birçok sektör mağdur olacak, en çok da biz taksiciler mağdur olacak” dediğini,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız