HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
2 Ocak 2023 Pazartesi Saat: 09:30

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER ŞEREFSİZİN TA KENDİSİDİR Siyasilerin başarısızlıklarının bile kader olduğu bu ülkede; her kim ki çaresizlerin döktüğü gözyaşlarından zevk alıyorsa, bilinsin ki şerefsizin ta kendisidir.    
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

ŞEREFSİZİN TA KENDİSİDİR

Siyasilerin başarısızlıklarının bile kader olduğu bu ülkede; her kim ki çaresizlerin döktüğü gözyaşlarından zevk alıyorsa, bilinsin ki şerefsizin ta kendisidir.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Devletimizin Sıcak Elini, Gülen Yüzünü, Şefkatli Kollarını İnsanımıza Göstermeye Gayret Edeceğiz. Kapımız vatandaşlarımıza her daim açıktır. Ordu adına yapılacak ne iş varsa 24 saat telefonumuz sizlerle açıktır. Bunu açıklıkla ifade ediyorum. Devletimizin şefkatini, merhametini, sıcaklığını başta yetim öksüz evlatlarımıza, şehit ailelerimize, gazilerimize, engeli olan vatandaşlarımıza, yaşlılarımıza, esnaflarımıza, yöre insanımıza göstermeye, onların duasını almaya gayret edeceğiz. Bunları yaparken de Ordu’da var olan, yapılanın üzerine ciddi manada katkı sunacak istihdamdan, turizme kadar bütün alanlara dokunmaya çalışacağız. Bunu, ‘Ordu Ailesi’ olarak hep birlikte gerçekleştireceğiz. Güzel Ordu’muzun güzel insanlarına, güzel işler bırakarak, Ordu’dan vakti geldiğinde hoş bir seda ile ayrılmayı umut ediyoruz. Memleketimizin her köşesi güzel. Ordu ise, hakikaten bir başka güzel. Vakit çalışma, bir şeyler üretme vakti. Yapılan işlerde ve diğer konularda daha da çıtayı yükselteceğiz. Bizden sonra gelen arkadaşlar daha da çıkartacak.”

(Tuncay Sonel, Ordu Valisi)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Siyaset; spor sevgisini de yavaş yavaş bitiriyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

FABİ AYAKKABI

Gülden-Erkan YILMAZ

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

AYDİL TESİSAT

Sahipliğini hoş sohbet isim Murat Aydil’in yaptığı Aydil Tesisat yılların tecrübesiyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Doğalgaz, kalorifer, sıhhi tesisat, güneş enerjisi, hırdavat ve elektrik malzemeleri adresi Aydil Tesisat Bucak Mahallesi Nefsi bucak caddesi NO: 14/A adresinde hizmet veriyor.

                Gazi ve şehit ailelerine yüzde 35 indirim uygulayan Aydil Tesisata, 0531 576 76 53 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Aydil tesisata her zaman olduğu gibi hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

FOTO HİLAL

Sahipliğini 35 yıllık tecrübe Yalçın Aydın’ın yaptığı Foto Hilal müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Düğün, nişan, sünnet kamera  çekimi ve ekspres baskı ile  hizmetinizde olan Foto Hilal Düz Mahalle Kar Kaçar Sokak N0:8 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Foto Hilal’e 0452 223 38 78 ve 0532 409 55 96 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Foto Hilal’e her zaman olduğu gibi hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

BÇ YAPI VE EMLAK

BÇ Yapı ve Emlak yılların tecrübesi Bilal Çakmak’ın önderliğinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Kat karşılığı arsa alımı, daire, bina ve işyeri alım satım adresi BÇ Yapı ve Emlak Süleyman Felek Caddesi NO 89 Katı 1 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat Çeken BŞ Yapı ve Emlak’a 0452 225 08 07 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                BŞ Yapı ve Emlak sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

     BERİL ERDOL

PSİKOLOJİ MERKEZİ

Psikolog Beril Erdol, özel muayenehanesini  hizmete açtı.

                Psikolog Beril Erdol, hastalarını Akyazı Mahallesi Atatürk Bulvarı NO 443/3 (Adalet Sarayı Karşısı Orca Kitabevi  bitişiği) Altınordu/Ordu adresinde kabul edecek.

                Size bir telefon kadar yakın olan Psikolog Beril Erdol’a 0531 384 10 89 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Psikolok Beril Erdol’a  özel muayenehanesinin hayırlı olması dileklerimizle, meslek hayatında  hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA!

Bir insanın sadistlik ruhuna işlemişse, kendisiyle bile barışık olma şansı yoktur.

 

 

O GÜN BUGÜN

Öleceğini bilen fakat en son öleceğini sanan insan işte! En çok kaçtığı şeyden kurtulamaz.

 

 

HARBİDEN

Yarın güzel olacak diye diye ömür tüketiyoruz. Hem de “Yarın güzel olacaksa, bugünün suçu ne?” sorusunu hep cevapsız bırakarak.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

EYT DÜZENLEMESİ

EYT düzenlemesinin ayrıntılarını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaş şartının olmayacağını ve ilk etapta 2 milyon 250 bin kişinin emekli olacağını söyledi. Milyonların heyecanla beklediği düzenlemeye ilişkin tüm kafa karışıklıkları giderildi. İşte EYT ile ilgili tüm merak edilenler.

Beştepe'de ekonomi kurmaylarıyla birlikte bir toplantı gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilikte yaşa takılanlarla ( Eyt ) ilgili düzenlemeye ilişkin alınan son kararları açıkladı.

YAŞ ŞARTI YOK

Karar sonrası Eyt'de tüm kafa karışıklıkları giderildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eyt'de yaş şartı olmayacağını ve ilk etapta 2 milyon 250 bin kişinin emekli olacağını söyledi. Erdoğan, "Bugün 2 milyon 250 bin vatandaşımız emekli olma hakkına kavuşuyor. Emeklilik hakkının kullanılması hususunda herhangi yaş sınırı uygulanmayacaktır." ifadelerini kullandı.

AYRIM YOK

Düzenlemede SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı ayrımı olmayacak. Şartları sağlayan herkes emeklilik hakkından faydalanabilecek.

EYT KİMLERİ KAPSIYOR?

8 Eylül 1999 öncesi sigorta girişi olanlar EYT kapsamına giriyor. Bu tarihten sonra hizmet başlangıcı olanlar ise düzenlemeden yararlanamayacak.

EYT ŞARTLARI NELER?

8 Eylül 1999 öncesi işe girişi olanlardan kadınlar için 5 bin prim günü ve 20 yıl sigortalılık süresi, erkekler için 5 bin prim günü ve 25 yıl sigortalılık süresi gerekiyor. Prim ve sigortalılık süresi şartlarını karşılayanlar yaşa bakılmadan emeklilik hakkı kazanacak.

PRİM GÜNÜ EKSİK OLAN NE YAPACAK?

Prim günü dolmayan kadınlar doğum borçlanması, erkekler de askerlik borçlanması yapabiliyor. Bu sayede eksik günler tamamlanabiliyor.

SİGORTALILIK SÜRESİ DOLMAYANIN DURUMU NE OLACAK?

Prim şartını tamamlayan ancak sigortalılık süresini doldurmayanlar kadınlarda 20 yıl, erkeklerde 25 bitince emeklilik hakkı kazanacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız