Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 09:54 GAZİ VURUŞU
- 16:07 52 ORDU VİRANŞEHİR’İ DE DEVİRDİ
- 16:04 ORDUSPOR 1967’YE MARAŞ DARBESİ
- 14:33 ‘HALK ET’ AÇILDI
- 14:30 ÇİFTÇİLER ÖDEME BEKLİYOR!
- 14:16 ÇEYREK FİNAL PROGRAMI AÇIKLANDI
- 14:15 CANLI YAYINLANACAK KAÇLAR BELİRLENDİ
- 14:16 U14 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI GİRESUN’DA
- 14:02 MHP İLÇE TEŞKİLATLARI İFTARDA BULUŞTU
- 13:55 BAŞKAN TAVLI, HEKİMLERLE BULUŞTU
- 13:50 ESKİPAZAR CAMİİ İBADETE AÇILDI
- 13:34 “GAZZELİ YETİM ÇOCUKLAR İÇİN HAREKETE GEÇMELİYİZ"
- 13:35 ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTARDA BULUŞTU
- 13:28 BAHÇE VE ANIZ YANGINLARI ARTTI
- 13:27 GAZZE’DE YIKINTILAR ARASINDA İFTAR
ENGİNYURT: ASLA MİLLETE YÜZÜMÜZÜ DÖNMEYECEĞİZ

30 Mart Yerel Seçimlerinde Milliyetçi hareket Partisi (MHP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Cemal Enginyurt, Ordu’da seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından parti binasında basın mensuplarıyla bir araya gelerek Ordu halkına bir teşekkür konuşması yaptı.
Enginyurt , “Biz MHP olarak her zaman halkımızın yanında olmaya, bu sözümüzü yerine getirmek için çalışacağız. Asla millete yüzümüzü dönmeyeceğiz” dedi.
Biz milletimize, vatandaşlarımıza asla dargın ve küs durumda değiliz diyen Enginyurt kendilerinin bu davaya koltuk için, oy için hiçbir zaman aday olmadıklarını da belirterek şunları söyledi; “Bu sebepten dolayı önceden de olduğu gibi şu anda da telefonlarımız 24 saat açık durumda olacak. Umarız seçimlerde yirmi de yirmi yapanlar şehrimizi kalkındırmayı başarılar.
Ben bütün seçim maratonu süresince bizlere desteklerini esirgemeyen bizleri yalnız bırakmayan Ordu İl Başkanımız Köksal Yılmaz beye, İlçe Başkanımız Murat Kaçak beye mitinglerde bizim yanımızda olan vatandaşlarımıza ülkü ocaklarına teşekkürlerimi sunuyorum.”