Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 14:33 ‘HALK ET’ AÇILDI
- 14:30 ÇİFTÇİLER ÖDEME BEKLİYOR!
- 14:16 ÇEYREK FİNAL PROGRAMI AÇIKLANDI
- 14:15 CANLI YAYINLANACAK KAÇLAR BELİRLENDİ
- 14:16 U14 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI GİRESUN’DA
- 14:02 MHP İLÇE TEŞKİLATLARI İFTARDA BULUŞTU
- 13:55 BAŞKAN TAVLI, HEKİMLERLE BULUŞTU
- 13:50 ESKİPAZAR CAMİİ İBADETE AÇILDI
- 13:34 “GAZZELİ YETİM ÇOCUKLAR İÇİN HAREKETE GEÇMELİYİZ"
- 13:35 ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTARDA BULUŞTU
- 13:28 BAHÇE VE ANIZ YANGINLARI ARTTI
- 13:27 GAZZE’DE YIKINTILAR ARASINDA İFTAR
- 11:52 ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTARDA BULUŞTU
- 17:34 ŞEHİT AİLELERİ BU BAYRAMDA DA YALNIZ BIRAKILMADI
- 15:27 ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA YAD EDİLDİ
“ULAŞIM SIKINTILARINI ÇÖZMEK İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ”

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Fatsa Çevre Yolu proje ihalesinin yıl sonuna kadar yapılması için mücadele ettiklerini ifade etti.
Fatsa’nın heyecanla beklediği çevre yolu projesinin bir an önce hayata geçirilmesi için her fırsatta gündeme getiren Ergün Taşçı, çevre yolu projesinin ulaşımda rahatlama sağlanması adına büyük önem teşkil ettiğini ifade etti.
Vekil Taşçı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Plan ve Bütçe Komisyonunda Ordu’nun sorunlarını dile getirdiğini söyledi.
Geçtiğimiz hafta Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından gelen bir heyetin Fatsa Çevre Yolunun geçeceği 21,5 kilometrelik güzergâhta inceleme yaptığını ifade eden Taşçı, “Ordu’nun ulaşımla ilgili sıkıntılarını çözebilmek için var gücümüzle mücadele ediyoruz. Ordu’nun en büyük sorunlarından birisi olan Fatsa Çevre Yolu Projesini sürekli gündemde tutmaya çalışıyoruz. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımıza konuyu aktardık. Yılsonuna kadar bu yolun proje ihalesini yaptırmaya çalışıyoruz.” dedi.
Ordu’nun sanayi alanında genişlemesi için Organize Sanayi Bölgelerinin (OSB) önemli olduğuna dikkat çeken Taşçı, “Plan ve Bütçe Komisyonunda ayrıca Ordu’daki OSB’lerin durumunu da gündeme getirdik. Altınordu ilçesine yapılması düşünülen 2. OSB’nin 2017 yılı yatırım programına alınması amacıyla bilgilendirme raporu Bilim ve Sanayi Bakanlığına sunuldu. Ünye’ye kurulması planlanan OSB’nin kuruluş protokolü bakanın onayına sunuldu. Fatsa OSB’nin büyütülmesine bilgilendirme protokolündeki eksiklikler Pazartesine kadar tamamlanarak bakanın onayına sunulacak. İnşallah bu yatırımlarının hepsi 2017 yatırım programına alınacak” dedi. (Ordu Yeni Haber)