Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:16 POLİS TEŞKİLATINDAN, ANADOLU'YA ZİYARET
- 14:25 İNŞAAT MALİYETİ ARTIYOR
- 14:26 TÜRKŞEKER 1685 İŞÇİ ALACAK
- 13:49 DÖNERCİLERE 7-24 DENETİM
- 13:11 METRUK BİNALARIN YIKIMI SÜRÜYOR
- 13:08 DENİZLERDE AV YASAĞI BAŞLIYOR
- 12:54 KAÇAK AKARYAKIT YAKALANDI
- 12:48 ŞENOCAK’DAN ÜRETİCİLERE ‘DON’ UYARISI
- 12:47 BİR AYRAÇTAN ÇOK DAHA FAZLASI
- 11:45 KIRSALDA KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR
- 11:27 OGM’DEN ORMAN KÖYLÜSÜNE 1,3 MİLYAR TL DESTEK
- 11:18 REKTÖR KIRIŞIK'TAN MÜDÜR ERKILINÇ'A ZİYARET
- 10:59 MART’TA EN ÇOK KONUŞULAN DİZİLER BELLİ OLDU!
- 10:44 MÜSİLAJLA MÜCADELEYE TAKVİYE
- 10:19 ATLETİZM HEYECANI ORDU’DA BAŞLIYOR
Gündoğdu, Çalmadık Kapı Bırakmadı

31 Mart seçim çalışmalarını hızla sürdüren AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Ünye’yi sokak sokak gezdi. Şehit aileleri ile bir araya gelen Gündoğdu, sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret etti. Gündoğdu, Yıldızlar Dünya Halter Şampiyonası'nda dünya şampiyonu olan Yusuf Fehmi Genç’e tam altın hediye etti.
Öğrencilere Ödüllerini Verdi
Sabah saatlerinde Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, İl Yönetim Kurulu Üyesi Osman Vural ve teşkilat mensupları ile istişare toplantısında bir araya gelen Metin Gündoğdu toplantının ardından, Ünye Adnan Menderes Anadolu Lisesi’nde Çanakkale Şehitlerini Anma Programına katılarak “Bir Asırlık Destan #Çanakkale Zaferi Kompozisyon Yarışmasında” dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi. Ünye’deki şehit aileleri ve gazilerle öğle yemeğinde buluşan Metin Gündoğdu burada yaptığı konuşmada “Atalarımız Çanakkale’yi Sakarya’yı, Dumlupınar’ı geçilmez kıldı. 15 Temmuz’da bir kez daha bunu tüm dünyaya gösterdi. Şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti varlığını sürdürmektedir ve inşallah kıyamete kadar sürdürecektir.” dedi. Gündoğdu, program sonrasında beraberindeki heyet ile Ünye’de bulunan şehit kabirlerini ziyaret etti.
Gündoğdu Şehit Aileleri ve Gazilerle Buluştu
Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, İl Yönetim Kurulu Üyesi Osman Vural ile ziyaretlerini sürdüren AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu Mustafa Rakım Parkı’nda Ünyelilerle bir araya geldi. Sonrasında Ünye Alevi Cemaati Derneği, Ünye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Ünye Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odası, Ünye Terziler Odası’nı ziyaret eden Gündoğdu 31 Mart yerel seçimleri için AK Parti’nin Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler’e destek istedi.
Şampiyon Yusuf’a Tam Altın
Amerika Birleşik Devletleri’nde düzenlenen Yıldızlar Dünya Halter Şampiyonası'nda 61 kilogramda silkmede 146 kilogram kaldırarak dünya şampiyonu olan Yusuf Fehmi Genç’i Ünye Meydanında karşılayan Gündoğdu “Yusuf Fehmi kardeşimizin başarısı Ünyemizin başarısıdır. Yusuf dünya şampiyonu olarak bayrağımızı gönderde gururla dalgalanmıştır. Yusuf’u yetiştiren ailesine ve antrenörlerine teşekkür ediyorum. Başarı ödüllendirilmelidir, ben de Yusuf kardeşime tam altın hediye ediyorum.” dedi.