Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 17:17 ORDU TURİZM GELİŞTİRME KURULU TOPLANTISI YAPILDI
- 16:16 VALİ EROL, AYBASTI AFET KONUTLARINI İNCELEDİ
- 15:32 KENT LOKANTASI’NA KARDEŞ GELİYOR
- 14:54 KADINLAR HEM ÜRETİYOR HEM KAZANIYOR
- 14:53 DÜZENSİZ GÖÇMENLERE GEÇİT YOK
- 14:53 TIBBİ ATIKLAR BERTARAF EDİLİYOR
- 13:38 KIRANLI, POLİS TEŞKİLATININ 180. YILINI KUTLADI
- 13:23 ALTAŞ, ÖZER’E TEŞEKKÜR ETTİ
- 12:48 AĞAÇLAR KORUNACAK
- 12:46 BAŞKAN GÜLER’DEN 180. YIL KUTLAMASI
- 12:35 KÂĞIT BORDRO KULLANIMI İŞ DAVALARI RİSKİNİ ARTIRIYOR
- 12:34 TES’DEN MAĞDUR OLAN MESLEKTAŞLARA ÖNEMLİ DESTEK!
- 12:13 OAL, GELENEĞİ BOZMADI, ROTA ÇANAKKALE
- 11:54 YILMAZ: ÇARE EK ZAM VE REFAH PAYIDIR
- 11:53 ZENGİN: BAŞVURULARIMIZI YAPTIK!
TARİHİ FARK; YÜREKLERİ ACITTI

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Orduspor, 51 yıllık tarihinin en farklı yenilgisinin kendi saha ve seyircisi önünde 11-0’lık skorla Ünye 1957 Spor’dan aldı.
İşte o maçta kalemin notlarına takılanlar.
x-Yağışlı ve soğuk bir havada oynanan karşılaşma da Trabzon Bölgesi Hakemleri Mehmet Kara. Temel Yazıcı ve Seyfullah Köroğlu görev yaptı.
x-Karşılaşmayı basın tribününden izleyen basın mensubu sayısı iki ile sınırlı kaldı. O isimler de Mustafa Türkyılmaz ve ikinci yarısını izlemeyen Berkant Doğan’dı.
x-Maçı yeni kulüp başkanı Suat Deniz ile yeni teknik sorumlu Hüseyin Köse, şeref tribününden yan yana izlediler.
x-Müsabakayı Orduspor eski dönem kulüp başkanı Yaşar Pamuk’ta şeref tribününden izleyenler arasında yer aldı.
x-Karşılaşma süresince Orduspor 1 köşe vuruşu kullandı. Konuk Ünye 1957 Spor’da 7 köye vuruşu kullanan taraf oldu.
x-Müsabakayı Ünye’den gelen yaklaşık 150 kişilik taraftar topluluğu kendilerine ayrılan bölümden izlediler.
x-Karşılaşmayı futbolseverler ücret ödemeden izlediler.
x-Maraton tribünün önünde asılı olan ve üzerlerinde, “Seni sevmek suç ise suçluyum” ile “Dün, bugün, yarın hep seninle” slogan yazılı pankartlar buruk bakışlarla izlendi.
x-Karşılaşmayı 20 dakika süreli ayakta takip eden Üne 1957 Spor teknik sorumlusu İbrahim Yıldırım. Skor 4-0 olduktan sonra kulübede oturmasıyla dikkat çekti.
x-Müsabakayı şeref tribününden izleyen Orduspor eski dönem futbolcularından Ömer Kılıç, Orduspor-Ünye 1957 Spor maçını canlı,Fatsa Belediyespor-Yeni Amasyaspor maçını da cep telefonuyla izleyerek iki zevki birden tattı.
x-Orduspor rakibi karşısında “Tahsin Koç, Rahman Koçak (Dk 46 Ömercan Keskin), Mertcan Demirbaş (Dak 64 Emre Yeni),Doğancan Odabaşı, Oğuz Yılmaz, Yağız Berkay Hazar, Berkay İrşad Göç, Kutay Berke Karaman, Arda Köksal, Baran Çelik (Dk 73 Emirhan Camcı) ve Efe Kağan Kayahan” lı kadrosuyla mücadele etti.
x-Sahasında rakibine 11-0 gibi çok açık farkla yenilen Orduspor’un aldığı bu yenilgi 51 yıllık tarihindeki en farklı yenilgi oldu. (Ordu Yeni Haber)