Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:39 AZERBAYCAN’A 3 TIR FİDAN GÖNDERİLDİ
- 14:37 OBBKT’YE TAM NOT!
- 14:35 ORDU İLKLERİ YAŞIYOR!
- 14:07 “ALTINA OLAN TALEP SAHTE ALTINI ARTIRIYOR”
- 13:58 4 İLÇEYE 26 MİLYON YATIRIM!
- 13:41 MARTTA 80 BİN YOLCU UÇTU
- 13:32 YENİLİKÇİ SINIFLAR HAZIR
- 13:31 YENİ GEMİYLE DENİZ KEYFİ DEVAM EDECEK
- 13:24 ODÜ’NÜN BAŞARISI ARTIYOR
- 13:20 FUHUŞ ÇETESİNE OPERASYON
- 13:14 İKİNCİ KENT LOKANTASI AÇILIYOR
- 13:07 DARÜŞŞAFAKA SINAVI 25 MAYIS’TA ORDU’DA YAPILACAK
- 13:04 “HASTALIKLARIN TANISINI GECİKTİREN 3 ÖLÜMCÜL HATA”
- 13:02 “TURİZM HAFTASI’NI KUTLUYORUM”
- 12:13 TÜRKİYE KRUVAZİYER TURİZMİ BÜYÜDÜ
GÜZELORDU, İŞİNE BAKACAK

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta Pazar günü oynanacak maçlar sonrasında grup birincisi belli olacak.
Grup birinciliği için Erbaaspor, Ordu’da Güzelorduspor’la Yeni Amasyaspor’da sahasında Görelespor’la karşılaşacak.
Rakibine oranlar ikili avreajı daha iyi olan Erbaaspor, Güzelorduspor’u yendiği takdirde, sezon maçlarını grup birincisi olarak tamamlayacak.Diğer sonuçlarda ise Amasya7da oynanacak olan Yeni Amasyaspor-Görelespor maçının sonucunu bekleyecek.
Güzelorduspor-Erbaaspor karşılaşması saat 15.00’de Ordu 19 Eylül Stat’ıhda oynanacak. Karşılaşmayı izlemek üzere Erbaa’dan da çok sayıda taraftarın 19 Eylül Stadı trübünlerinde yer alması bekleniyor.
BAL Ligi 4.grupta yarın oynanacak son hafta maçları öncesinde Erbaaspor ve Yeni Amasyaspor’un 52’şer puanı bulunuyor. Güzelorduspor 40 puanla 3. Sırada yer alırken, bir diğer temsilcimiz Fatsa Belediyespor’un da 36 puanı bulunuyor.
BAL ligi 4.grupta 17 Nisan Pazar günü oynanacak diğer maçların programı da şöyle:
1926 Bulancakspor-Osmancıkspor,Sinopspor-Fatsa Belediyespor ve Termespor-Kastamonu Özel İdare Köyhizmetlerispor.
Bilindiği gibi Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta son hafta karşılaşmaları öncesinde Soğuksu Yenicespor ile Termespor bir alt kümeye düştü. (Spor servisi)