HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Temmuz 2017 Pazartesi Saat: 07:14

ORDUSPOR, 3 BRANŞTA VAR

x-Orduspor 2017-2018 futbol sezonun da futbol, basketbol ve voleybol baranlarında mücadele edecek.
ORDUSPOR, 3 BRANŞTA VAR

x-Orduspor 2017-2018 futbol sezonun da futbol, basketbol ve voleybol baranlarında mücadele edecek.

x-Kongre çoğunluk sağlanamadığı için bir hafta ertelendi.

Orduspor Kulübü resmi internet  sitesinden 2017-2018 futbol sezonun da mücadele edecek takımlar, kamuoyu ile paylaşıldı.

         Orduspor, yeni futbol sezonun da Futbol  (BAL Ligi), Basketbol (1.Lig) ve Voleybol (2.Lig) branşlarında mücadele edecek.

         Öte yandan konuya yönelik Orduspor kulübünden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

 Takımlarımızın bulunduğu liglere katılım gösterebilmesi için, lige katılım bedeli ödenmesi gerekmektedir. Zamanı gelen Voleybol takımımız için gereken ödeme Voleybol Federasyonuna yatırılmış olup, Futbol ve Basketbol takımlarımız içinde zamanı geldiğinde lige katılım bedelleri mutlaka ödenecektir.

         Mevcut Futbol takımımızın tüm oyuncuları Ordusporumuzdan ayrılmak istedikleri için yönetim kurulumuz her futbolcumuz için bir bedel tespit etmiş olup, bu bedeller üzerinden futbolculardan belge alınarak (Orduspor Kulübü adına) sözleşmeleri karşılıklı olarak fesih edilecektir. Alınan belgeler bundan sonra Ordusporumuzun ihtiyaçları için kullanılacaktır.

         Her ne kadar seçim olsa da Ordusporumuzun mevcut başkanı ve yönetimi 15 Temmuz’a kadar görevde olduğundan Futbol, Basketbol ve Voleybol takımlarımız için transfer görüşmeleri yapmaktadır. Yeni sporcular ile anlaşma yapılmaktadır. Bu sporcuları yeni yönetim kurulu kamuoyuna duyuracak ve tanıtacaktır. Ayrıca mevcut başkan ve yönetim görevlerinde olmasada Ordusporumuzun yaşaması için her türlü maddi manevi desteği vermeye devam edecektir.

         Yaşar Pamuk ve yönetimleri sportif açıdan başarılı olamadı ise de dönemlerinde piyasa ve personel borçlarını ödemeye çalışmış halende ödemektedir. Piyasa borcunun olmadığının ama personel borcunun ise ödenmeye çalıştığını duyurur. 4 Temmuz 2015 – 15 Temmuz 2017 tarihleri arasında Ordusporumuzun başkan ve yönetim kurulu üyelerinin Ordusporumuza verdiği karşılıksız ödemelerin listesi genel kurula sunulacaktır. Doğru dürüst hiçbir geliri olmayan tüm TFF ve Spor Toto gelirleri icraya giden Ordusporumuzun (Sadece yöneticilerin verdiği paralarla yürütülmeye çalışıldığı ortada iken) başkan ve yönetimlerin kendi menfaatleri için kullandıklarını söyleyenleri Allah’a havale ediyoruz.

         Orduspor Kulübünde yöneticilik yapmış ve halen daha yönetici olan bazı kişilerin Ordusporumuzu yaşatmak için mücadele etmelerini takdirle karşılıyor fakat şu soruyu da kamuoyu önünde soruyoruz. İki yıldır aidatını ödedinmi, 150 TL yıllık aidatını ödeyemeyen biri özellikle İstanbul’da bu yönetimi ve başkanı karalamaya çalışması manidardır. Yöneticisi olduğun Sportif A.Ş’de ne gibi faydaların oldu.

         Son 10 yılda Orduspor’un Nedim Türkmen ve Yaşar Pamuk yönetiminin içindeydin, hangi faaliyetleri yaptın. Ne tür faydaların oldu. Son başkan Yaşar Pamuk sportif anlamdaki başarısızlıkları tamamını üstlenmekte olup, maddi olarak ciddi yükler altına girmesine rağmen belge bulgu olmadan dedikodu ile suçlama yapanları araştırma yapmaya resmi internet sitemizde yayınlanan gelir gider raporlarını incelemeye davet ediyor, tereddütleri olanlara tüm belge ve bilgilerin kamuoyuna açık olduğunu belirtiyor. 24 saat telefonla ulaşarak tereddüt edilen ne varsa cevaplamaya hazır olduğunu belirtiyor halen ikna olmayanları da Allah’a havale ediyoruz.

         Yaşananlarla ilgili tüm gelişmeleri Genel Kurul’dan sonra kamuoyuyla paylaşacağız.

         ORDUSPOR KULÜBÜ.”

Öte yandan Orduspor’da 8 Temmuz’da yapılması gereken Olağanüstü Kongre yeterli çoğunluk sağlanamadığı için, ertelendi. Kognre 15 Temmuz 2017 Cumartesi günü saat 10.00’da Orduspor eski kulüp binasında çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilecek.(Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : ORDUSPOR, 3, BRANŞTA, VAR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız