HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
SON DAKİKA HABERLER
- 15:16 POLİS TEŞKİLATINDAN, ANADOLU'YA ZİYARET
- 14:25 İNŞAAT MALİYETİ ARTIYOR
- 14:26 TÜRKŞEKER 1685 İŞÇİ ALACAK
- 13:49 DÖNERCİLERE 7-24 DENETİM
- 13:11 METRUK BİNALARIN YIKIMI SÜRÜYOR
- 13:08 DENİZLERDE AV YASAĞI BAŞLIYOR
- 12:54 KAÇAK AKARYAKIT YAKALANDI
- 12:48 ŞENOCAK’DAN ÜRETİCİLERE ‘DON’ UYARISI
- 12:47 BİR AYRAÇTAN ÇOK DAHA FAZLASI
- 11:45 KIRSALDA KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR
- 11:27 OGM’DEN ORMAN KÖYLÜSÜNE 1,3 MİLYAR TL DESTEK
- 11:18 REKTÖR KIRIŞIK'TAN MÜDÜR ERKILINÇ'A ZİYARET
- 10:59 MART’TA EN ÇOK KONUŞULAN DİZİLER BELLİ OLDU!
- 10:44 MÜSİLAJLA MÜCADELEYE TAKVİYE
- 10:19 ATLETİZM HEYECANI ORDU’DA BAŞLIYOR
PUAN DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
14 Haziran 2017 Çarşamba Saat: 10:20
NAZ, LÜSKEMBURG’DA BRONZ KAPTI
Lüksemburg’da organize edilen 3.Challenge Uluslar arası Judo Turnuvasında , judocumuz Yağmur Naz Aydın Bronz madalya kaptı.

Lüksemburg’da organize edilen 3.Challenge Uluslar arası Judo Turnuvasında , judocumuz Yağmur Naz Aydın Bronz madalya kaptı.
Öte yandan 7.Uluslararası İpsiz Recep Judo Turnuvasında da yarışan judocularımız dan Erdal Danışman ile Efe Batıkhan Melikoğlu, 2.olma başardısını gösterdiler.
Karasu Spor Salonunda organize edilen şampiyonaya minikler Kategorisinde Yurt dışından Azerbaycan ve Rusya , yurt içinden Ordu’nun yanı sıra İstanbul, Bursa , Bilecik, Çankırı, İzmir, Kırklareli, Kırşehir, Ordu, Kocaeli ve Yalova illerinden 170 erkek , 99 bayan olmak üzere 269 sporcu, yıldızlar kategorisinde ise yine aynı ülke ve illerden 86 erkek, 58 bayan olmak üzere 144 , toplamda ise 413 sporcu katıldı. (Ordu Yeni Haber)
Anahtar Kelimeler :
NAZ, LÜSKEMBURG’DA, BRONZ, KAPTI
Haber Yorumları ( 0 Adet)
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?