Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 14:22 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR!
- 14:16 OBB ‘AŞI ORDUSUNU’ GENİŞLETİYOR
- 13:59 KIRSALDA KARIN ETKİSİ SÜRÜYOR
- 13:54 ORDU’DA FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU
- 13:52 MHP: NEVRUZ KADİM BİR GELENEĞİMİZDİR
- 13:12 “ORMANLAR, GIDA VE SUYUN GÜVENCESİDİR”
- 12:58 BUZULLAR ERİYOR, DENİZ SEVİYESİ YÜKSELİYOR
- 12:32 ŞEYHOĞLU: BUNA HANGİ VİCDAN RAZI GELEBİLİR?
- 12:32 BUCAK’TA BASAMAKLAR DAHA KOLAY ÇIKILACAK
- 12:26 OAL’DEN HAKAN YÜKSEL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
- 12:18 MİNİKLERDEN RAMAZAN KOLİSİ
- 12:11 YILMAZ: NEVRUZ BİZİM İÇİN MÜSTESNA BİR BAYRAMDIR
- 12:08 TÜİK: HANELERİN BAKIM HİZMETLERİNE İHTİYACI ARTIYOR
- 11:48 GÜNEY KORE’DEN DEPREMZEDELERE DESTEK
- 11:11 DOWN SENDROMLU GENÇLER UNUTULMAZ BİR GÜN GEÇİRDİ
GENÇ; YİNE ÖDÜLLENDİRDİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Sol Kolda Avrupa Bilek güreşi şampiyonu olan Yeter Bağ’ı başarılarından dolayı ödüllendirdi.
İl Müdürü Mustafa Genç, Polonya da yapılan Avrupa Bilek güreşi şampiyonasında Sol kolda Avrupa şampiyonu ve Sağ Kolda Avrupa ikincisi olan Yeter Bağ’ı Durugöl Gençlik Merkezinde kabul ederek başarılarından dolayı ödüllendirdi.
Sporcularımızdan başarılar gelmeye devam ediyor diyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, konuya yönelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
” Polonya da yapılan Avrupa Bilek güreşi şampiyonasında Sol kolda Avrupa şampiyonu olarak bizleri gururlandıran Yeter Bağ kızımızı başarısından dolayı kutluyorum. Yeter kızımız 3 yıldır bizlerin gururu, katıldığı bütün maçlarda şampiyon oldu. İstiklal Marşı’mızı Avrupa da bütün ülkelere dinletip gelmesi bizi son derece mutlu etti. İnşallah bundan sonra büyükler kategorisinde de Yeter kızımızdan Avrupa ve Dünya şampiyonalarında Altın madalyalar bekliyoruz. Ayrıca sporcumuza destek olan ve bu işe gönül veren Antrenörlerimizi de tebrik ediyorum. Gençlerimizin daha büyük başarılar elde etmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteği ile onlara her türlü imkanı sunmaya devam edeceğiz.” (Ordu Yeni Haber)