Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 11:52 ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTARDA BULUŞTU
- 17:34 ŞEHİT AİLELERİ BU BAYRAMDA DA YALNIZ BIRAKILMADI
- 15:27 ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA YAD EDİLDİ
- 16:25 AK PARTİ’NİN OYU ARTTI!
- 16:24 YILMAZ: TOPLU SÖZLEŞME KANUNU REVİZE EDİLMELİ!
- 16:24 “İSLAM ÂLEMİNİN BAYRAMINI TEBRİK EDİYORUM”
- 16:23 “RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN”
- 15:32 URALOĞLU: TEDBİRLERİMİZİ ALDIK
- 15:04 “BİZ SADECE MİLLETİN YARDIM ELİYİZ”
- 13:48 CHP’Lİ GÜRSOY’DAN BAYRAM MESAJI
- 13:47 MHP’DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMALARI
- 13:46 “BAYRAMDA DİYABETLİ HASTALAR İÇİN BESLENME ÖNERİLERİ”
- 11:57 2.AMATÖRDE 27 GOL ATILDI
- 11:57 ÜNYE GÜCÜ FK KUPASINI ALDI
- 11:57 EYÜPSPOR SÜPER LİG BİLETİ KESTİ
Genç güreşçiler madalya için yarıştı

Ordu Büyükşehir Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi spor salonunda 19 İlden 120 sporcunun mücadele ettiği şampiyona sonunda 55 kg. da 1. Uğur Beytekin, 2. Üzeyir Daş, 3. Bünyamin İmece, 3. Mehmet Demir, 66 kg. da 1. Ali Kazım Taşdemir, 2. Taha Osman Avcı, 3. Enes Fırat Bayrak, 3. Furkan Sonkur, 84 kg. da 1. Onur Tunç, 2. Burak Çiftçi, 3. Sinan Erol, 3. Veysel Yerici, 120 kg. da 1. Mevlana Eren Dal, 2. Emirhan Güvenoğlu, 3. İslam Uzun, 3. Hacı Hüseyin Taçyıldız dereceye giren sporcular oldu.
Müsabakaların ardından düzenlenen madalya töreninde dereceye giren sporculara madalyalarını Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Şube Müdürleri Aziz Erdoğan ve Fatih Şahin, İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Akkoz, Güreş İl Temsilcisi Erdal Erbaş ve protokol üyeleri verdi.
Şampiyonayı değerlendiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç” Ordu Spor organizasyonlarının başkenti olmaya devam ediyor. Bir hafta aradan sonra güreş İle ilgili ikinci organizasyonu gerçekleştirdik. Hafta içinde Ünye ilçemizde voleybol yarı final maçları oynanacak. Yine hafta sonu Kenan Şimşek yıldızlar güreş grup müsabakaları ilimizde yapılacak. Ordu Giresun Havalimanının yapılması ile birlikte, başta Başbakan Yardımcımız Sayın Prof Dr. Numan Kurtulmuş, Ordu Valimiz Sayın İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz ve ilçe belediye başkanlarımızın destekleriyle Ordu spor faaliyetlerinin en önemli merkezlerinden biri haline gelmiştir. Spor organizasyonlarını üst seviyede düzenleyebiliyor olmamız, yeni organizasyonların Ordumuza gelmesi demektir. Haziran ayına kadar ulusal, Haziran ayından sonrada Uluslararası turnuvalar düzenleyeceğiz. Ayrıca spor organizasyonları düzenlerken kendi ilimiz sporcularının da bu organizasyonlarda deneyim kazanmalarını ve önümüzdeki yıllarda her alanda iddialı olmalarını hedefliyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımız dan aldığımız destek ile Ordumuzda sporun alt yapısına yönelik ve gençlerimizin en iyi ortamlarda spor yapmaları için çalışmalarımız devam etmektedir. Çalışmalarımıza destek veren herkese teşekkür” ederim.