Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 16:16 ORDU’DA U18 KIZLAR ANADOLU ŞAMPİYONASI BAŞLADI
- 15:59 Vali Erol, 61. Kütüphane Haftası Kutlama Etkinliklerine Katıldı
- 14:47 ÜNYE’NİN TARİHİ KÜTÜPHANESİ TAMAMLANIYOR
- 14:32 “EN KÜÇÜK TEDBİR HAYAT KURTARIR”
- 14:24 OSMMMO’DA KURUMLAR VERGİSİ SEMİNERİ
- 14:01 ORDU’NUN GÜVENLİĞİ MASAYA YATIRILDI
- 13:44 SUÇ ORANI DÜŞÜYOR
- 13:22 KONTEYNERLER ESTETİK GÖRÜNÜME KAVUŞTU
- 13:23 MHP’DEN TÜRK POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA
- 13:11 İNTERNETE CEP'TEN BAĞLANIYORUZ
- 12:47 ŞANLITÜRK; “POLİS TEŞKİLATIMIZ, GÖZ BEBEĞİ KURUMLARIMIZDIR”
- 12:43 BU AİLENİN GEÇİM KAYNAĞI ‘İĞNE VE İPLİK’
- 12:37 “ENFLASYONU DÜŞÜRMENİN YOLU PERAKENDE YASASI”
- 12:34 ŞENTÜRK: POLİSİMİZ, HUZUR VE GÜVENLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR
- 11:26 MOBBİNG EN FAZLA SAĞLIK SEKTÖRÜNDE
Eskrim İl Birinciliği Müsabakaları Sona Erdi

Ordu’da Yeni Ordu Stadyumunda yapılan Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Eskrim Epe İl Birinciliği müsabakalarını sona erdi.
İlginin sürekli arttığı ve ‘kılıçların satrancı’ olarak anılan eskrimde aktif sporcu sayısı katlanarak çoğalıyor. Bir yandan hızlı karar verirken, diğer yandan birkaç hamle sonra ne yapılması gerektiğini düşündüren, güç kadar zekâya da dayalı olan eskrimde 2023-2024 Okulsporları Küçükler, Yıldızlar ve Genler İl Birinciliği Müsabakaları yapıldı.
Küçükler Epe Kız Kategorisinde Doğa Kolejinden Asel Akdi, Erkek Kategorisinde Başöğretmen Ortaokulundan Rüzgar Yücel birinciliği elde etti.
Yıldızlar Epe Kız Kategorisinde Doğa Kolejinden Ceylin Beyaz, Erkek kategorisinde Başöğretmen Ortaokulundan Koray Aybastı birinciliği elde etti.
Gençler Epe Kız Kategorisinde Ulubey Anadolu Lisesinden Aybüke Çelik, Erkek kategorisinde Furkan Efe Kuvan birinciliği elde etti.
Dereceye giren öğrencilere madalyalıları Ordu Eskirim İl Temsilcisi Nesrin Topal takdim etti.