HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
15 Kasım 2022 Salı Saat: 11:39

ORDU ASKF’DE 36 YAŞ COŞKUSU

Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda 36. Yıl coşkusu yaşanıyor.                 Konuya yönelik bir açıklama yapan Ordu ASKF Başkanı Metin Kır, şunları kaydetti:  “Federasyonumuz, bugün 36. kuruluş yıldönümün
ORDU ASKF’DE 36 YAŞ COŞKUSU

Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda 36. Yıl coşkusu yaşanıyor.

                Konuya yönelik bir açıklama yapan Ordu ASKF Başkanı Metin Kır, şunları kaydetti:

 “Federasyonumuz, bugün 36. kuruluş yıldönümünü kutlamanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır. 14 Kasım 1986 tarihinde 11 kulübümüz Orduspor, İdmanyurdurspor, İl Özel İdarespor, Ünyespor, Fatsa Belediyespor, Delikkayaspor, Esnafspor, Ulubey Belediyespor, Soyaspor, Perşembespor ve Kirazlimanıspor’un bir araya gelmesiyle kurulan Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuz kurulduğu günden itibaren tüm amatör kulüplerimize hizmet eden, her aman bir arada olma düşüncesiyle birlik ve beraberliğimizi koruyan, kurulmuş ve kurulacak olan amatör spor kulüplerimizi bir çatı altında toplayarak daha da güçlü olmaya gayret gösteren bir kurum olmuştur. Kuruluşumuzdan bu güne kadar görev yapan tüm başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimize ebediyete intikal edenlere Allah’tan rahmet hayatta olanlara sağlıklı günler dilerim. Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuzun uzun yıllar yaşamasını ve ilimiz ve Ülkemiz Amatör sporu için başarılı çalışmalara imza atmasını diliyoruz.”

Başkan Kır, açıklamasının son bölümünde ise şunları vurguladı:

“Üyesi olmaktan gurur duyduğumuz Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu adına Genel Başkanımız Ali Düşmez, Federasyonumuza göndermiş olduğu kutlama mesajında şu ifadelere yer vermiştir. “14 Kasım 1986 yılında kurulmuş olan Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nuzun 36′nci doğum gününü yürekten kutluyor, uzun yıllar yaşamasını ve başarılı çalışmalara imza atmasını diliyoruz.

Bu vesile ile kuruluş yıl dönümümüzü siz değerli amatör spor camiamız ile kutlar nice güzel günlere hep birlikte ulaşmayı dileriz.”

 

 

Anahtar Kelimeler : ORDU, ASKF’DE, 36, YAŞ, COŞKUSU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız