Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:50 ŞENTÜRK: NEVRUZ, BİRLİKTİR, KARDEŞLİKTİR!
- 14:22 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR!
- 14:16 OBB ‘AŞI ORDUSUNU’ GENİŞLETİYOR
- 13:59 KIRSALDA KARIN ETKİSİ SÜRÜYOR
- 13:54 ORDU’DA FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU
- 13:52 MHP: NEVRUZ KADİM BİR GELENEĞİMİZDİR
- 13:12 “ORMANLAR, GIDA VE SUYUN GÜVENCESİDİR”
- 12:58 BUZULLAR ERİYOR, DENİZ SEVİYESİ YÜKSELİYOR
- 12:32 ŞEYHOĞLU: BUNA HANGİ VİCDAN RAZI GELEBİLİR?
- 12:32 BUCAK’TA BASAMAKLAR DAHA KOLAY ÇIKILACAK
- 12:26 OAL’DEN HAKAN YÜKSEL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
- 12:18 MİNİKLERDEN RAMAZAN KOLİSİ
- 12:11 YILMAZ: NEVRUZ BİZİM İÇİN MÜSTESNA BİR BAYRAMDIR
- 12:08 TÜİK: HANELERİN BAKIM HİZMETLERİNE İHTİYACI ARTIYOR
- 11:48 GÜNEY KORE’DEN DEPREMZEDELERE DESTEK
52 ORDU “1”LE YETİNDİ: O-O

TFF 3.Lig 1.grupda mücadele eden 52 Orduspor FK, deplasmanda oynadığı maçta sahayığ bareberlikle terk etti.
52 Orduspor rakibi Belediye Kütahyaspor’la 0-0 berabere kaldı.
Kütahya Dumlupınar Stadı’nda oynanan ve Alkan Parsak, Bekir Özçelik ve Halil Tolgahan Demir hakem üçlüsünün görev yaptığı karşılaşmaya 52 Orduspor FK Taha Ayan. Sinan Morgil, Sefa Durmuş, Sergen İlhan, Anıl Taşdemir, Nevzat Bilen, Samet Cantürk,Nazmi Candoğan, Erhan Karayer, Sefa Küpeli ve Batuhan Aktaş onbiriyle çıktı.
Oyuna daha sonra 86.dakikada Anıl Taşdemir’in yerine Furkan Kütük,73.dakikada Batuhan Aktaş’ın yerine Yusuf Mert Tunç ve 90.dakikada Sefa Durmuş’un yerine Veysel Sönmezsoy dahil oldu
Öte yandan 5.haftayı bir puanla geçen 52 Orduspor FK 6.haftada kendi evinde Elazığspor’la karşılaşacak.
Karşılaşma 9 Ekim 2022 Pazar günü saat 19:00’da oynanacak.
Aynı haftada oynanacak diğer maçların programı da şöyle:
8 Ekim 2022 Cumartesi:
Çatalcaspor-Nevşehir Belediyespor.
9 Ekim 2022 Pazar:
Yomraspor-Şile Yıldızspor, Ağrı 1970 Spor-Belediye Derincespor, 1954 Kelkit Belediyespor-Hacettepe 1945 Spor Kulübü, Amasyaspor Futbol Kulübü-1922 Konyaspor, Eskişehirspor-Edirnespor, Yeni Mersin İdmanyurdu- Belediye Kütahyespor ve Karşıyaka-Karbel Karaköprü Belediyespor.
FATSA BLDSPOR 2 ÇANKAYA FK 4
TFF 3.Lig 3.grupda mücadele eden Fatsa Belediyespor kendi evinde oynadığı maçta sahayı yenilgiyle terk etti.
Fatsa Belediyespor rakibi Çankaya FK’ya 4-2 yenildi.
Fatsa İlçe Stadı’nda oynanan ve Sercan Yılmaz, Betül Nur Yılmaz Değermenci ve Uğur Aydoğdu hakem üçlüsünün görev yaptığı karşılaşmaya, Fatsa Belediyespor Mehme Akif Önal, Emrah Günaydın, Harun Atalay, C. Eryılmaz, Şahinali Terzi, Cihan Halil, İdris Güneş,İlyas Kahraman, Gökhan Günel ve Yiğit Köse onbiriyle çıktı.
Oyuna daha sonra 65.dakikada Ramazan Üzer’in yerine Umut Koray Öz,70.dakikada İlyas Kahraman’ın yerine Bilal Can İner ve Harun Atalay’ın yerine Batuhan Eren ve 82. Dakikada C. Eryılmaz’ın yerine Gökdeniz Patan ile İdris Güneş’in yerine E. Güdü dahil oldular.
Karşılaşmanın gollerini Fatsa Belediyespor adına 76,dakikada Umut Koray Öz ve 90+4.dakikada Şahinali Terzi, Çankaya FK’nın gollerini de 28.dakikada Aykut Çift, 65 ve 90+6 Yıldıray Koçal ve 67. Dakikada Oğuzhan Erdoğan kaydetti.
Sezonun benci haftasında yenilgiyle tanışan Fatsa Belediyespor 6.haftada deplasmanda Niğde Anadolu FK ile karşılaşacak. Müsabaka 9 Eylül 2022 Pazar günü saat 15:00’de oynanacak.
Aynı haftada oynanacak diğer maçların programı da şöyle:
8 Ekim 2022 Cumartesi:
Çankaya Futbol Kulübü-68 Aksaray Belediyespor, Efeler 09 Spor Futbol Kulübü-Bursa Yıldırımspor, Bergama Belediyespor-Artvin Hopaspor, Siirt İl Özel İdarespor-Kepez Belediyespor,Erbaaspor-Muş 1984 Muşsspor,Osmaniyespor Futbol Kulübü-Malatya Arguvanspor,Sapanca Gençlikspor-Akhisarspor ve Beyoğlu Yeni Çarşı Sportif Faamiyletleri-Büyük Çekmece Tepecikspor.