Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:52 MHP’DE BAYRAM RÜZGARI
- 13:37 ORDU KENT BAYRAMLAŞMASI YAPILDI
- 13:35 MİLLETVEKİLİ ÖZER’E TEŞEKKÜR
- 12:41 BAŞKAN EYİGÜN, BARIŞ VE HUZUR DİLEDİ
- 12:20 İL MÜFTÜLÜĞÜ VE RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİ
- 17:04 ORDU’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 14:52 “RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN “
- 14:24 MAZOT VE GÜBRE DESTEK ÖDEMELERİ BAŞLIYOR
- 14:17 ORDU, KENT BAYRAMLAŞMASINDA BULUŞACAK
- 13:44 ŞANLITÜRK: HER GÜNÜMÜZ BAYRAM OLSUN
- 13:44 ŞENTÜRK: BAYRAMLARIMIZ MÜSTESNA GÜNLERDİR
- 13:12 SIFIR ATIĞI EĞLENEREK ÖĞRENDİLER
- 13:06 MHP’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
- 13:05 ÖZER’DEN Yatırımı Müjdesi
- 12:58 “RAMAZAN BAYRAMI BARIŞ, HUZUR VE ESENLİK GETİRSİN”
ÜNYE GÜCÜ YANLIŞI UYARDI!

Ordu 1.Amatör Kümede mücadele eden Ünye Gücü Futbol Kulübü, kulüple sözleşmesi devam eden lisanslı sporcuların kulüp bilgisi ve izni dışında başka kulüplerin idmanlarına çıkmalarının yasal olmadığı ve suç olduğu uyarısı yapıldı.
Ünye Gücü Futbol Kulübü Sosyal Medya hesabında konuya yönelik yapılan uyarıda şunlar kaydedildi:
“Ünye Gücü Futbol Kulübümüz ile sözleşmesi devam eden lisanslı sporculardan bazıları kulüp izni ve bilgisi olmaksızın farkı kulüpler ile idmana çıkıp paylaşımlar yapmaktadır. Halen hukuksal olarak kulüp sporcusu olan bu oyuncular sözleşmelerinde yer aldığı üzere Kulüp izni olmaksızın bu tür paylaşımlar yapması suç unsuru oluşturmaktır. Ayrıca Bu sporculara sezon başı anlaşmaya varılan ücretlerin çok üzerinde ödemeler yapılmış ve bütün ödemeler banka hesaplarına fazlasıyla yatırılmıştır. Çoğu 2 Lig kulübünün maddi imkan sağlayamazsan Ünye Gücü F.K. olarak sporcularımıza normal maç ücretlerinin dışında 15 maç ücretinin fazlasına denk gelecek şekilde ekstra olarak her sporcu hesabına maddi destek sağlanmıştır. En uzak deplasman uçak ile ulaşım imkanı sağlanmış ve her türlü sosyal ve gerekli diğer imkanlar fazlası ile sunulmuştur.
Takım içinde gruplaşma yaparak takım düzeni bozan ve arkadaşlarının emeğine saygısı olmayan bu sporcular halen nizam dışı hareketlerine devam etmektedir. Kulübümüz menfaatlerine ve Kurumsal yapısına zarar veren bu tür ferdi hareket ve paylaşımlardan ötürü ilgili sporcular hakkında hukuksal süreç hakkı saklı olup kadın futbol kamuoyunun bilgisine sunarız.
Ünye Gücü FK Yönetim Kurulu.”
v