Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 14:22 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR!
- 14:16 OBB ‘AŞI ORDUSUNU’ GENİŞLETİYOR
- 13:59 KIRSALDA KARIN ETKİSİ SÜRÜYOR
- 13:54 ORDU’DA FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU
- 13:52 MHP: NEVRUZ KADİM BİR GELENEĞİMİZDİR
- 13:12 “ORMANLAR, GIDA VE SUYUN GÜVENCESİDİR”
- 12:58 BUZULLAR ERİYOR, DENİZ SEVİYESİ YÜKSELİYOR
- 12:32 ŞEYHOĞLU: BUNA HANGİ VİCDAN RAZI GELEBİLİR?
- 12:32 BUCAK’TA BASAMAKLAR DAHA KOLAY ÇIKILACAK
- 12:26 OAL’DEN HAKAN YÜKSEL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
- 12:18 MİNİKLERDEN RAMAZAN KOLİSİ
- 12:11 YILMAZ: NEVRUZ BİZİM İÇİN MÜSTESNA BİR BAYRAMDIR
- 12:08 TÜİK: HANELERİN BAKIM HİZMETLERİNE İHTİYACI ARTIYOR
- 11:48 GÜNEY KORE’DEN DEPREMZEDELERE DESTEK
- 11:11 DOWN SENDROMLU GENÇLER UNUTULMAZ BİR GÜN GEÇİRDİ
KADIN LİGLERİ YENİDEN YAPILANDIRILIYOR

TFF Yönetim Kurulu Kadın Ligleri için yeniden yapılandırma kararı aldı.
TFF Resmi İnternet Sitesi’nde konuya yönelik yer alan haberde şunlar kaydedildi:
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 20.09.2021 tarihli toplantısında, kadın futbolunun gelişimine katkı sağlamak amacıyla kadın liglerinin yeniden yapılandırılmasına ilişkin önemli kararlar almıştır.
FIFA ve UEFA’nın çok önemsediği ve yeni düzenlemeler getirdiği bu branşta yeni bir yapı oluşturulması kapsamında, Süper Lig ve TFF 1. Lig’de yer alan kulüplerimize kadın futbolu branşı açma planları sorulmuş ve 6 Süper Lig kulübümüz 2021-2022 sezonundan itibaren takım oluşturarak liglere katılım sağlayacağını bildirmiştir.
Bu çerçevede Federasyonumuza yazılı başvuruda bulunan Altay, Atakaş Hatayspor, Çaykur Rizespor A.Ş., Fenerbahçe A.Ş., Galatasaray A.Ş. ve Trabzonspor A.Ş. Süper Lig kulüplerimizin kadın şubelerinin belirlenecek kriterleri sağlamaları koşuluyla yeni oluşturulacak en üst Kadınlar Ligi’ne alınmasına karar verilmiştir.
Liglerin düzenlenmesi, yapısı ve statülere dair hazırlıklar en kısa sürede tamamlanarak kamuoyuna duyurulacaktır.”