Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:50 ŞENTÜRK: NEVRUZ, BİRLİKTİR, KARDEŞLİKTİR!
- 14:22 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR!
- 14:16 OBB ‘AŞI ORDUSUNU’ GENİŞLETİYOR
- 13:59 KIRSALDA KARIN ETKİSİ SÜRÜYOR
- 13:54 ORDU’DA FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU
- 13:52 MHP: NEVRUZ KADİM BİR GELENEĞİMİZDİR
- 13:12 “ORMANLAR, GIDA VE SUYUN GÜVENCESİDİR”
- 12:58 BUZULLAR ERİYOR, DENİZ SEVİYESİ YÜKSELİYOR
- 12:32 ŞEYHOĞLU: BUNA HANGİ VİCDAN RAZI GELEBİLİR?
- 12:32 BUCAK’TA BASAMAKLAR DAHA KOLAY ÇIKILACAK
- 12:26 OAL’DEN HAKAN YÜKSEL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
- 12:18 MİNİKLERDEN RAMAZAN KOLİSİ
- 12:11 YILMAZ: NEVRUZ BİZİM İÇİN MÜSTESNA BİR BAYRAMDIR
- 12:08 TÜİK: HANELERİN BAKIM HİZMETLERİNE İHTİYACI ARTIYOR
- 11:48 GÜNEY KORE’DEN DEPREMZEDELERE DESTEK
BOKSTA MADALYA GURUR TABLOSU

Türk Boksörlerimiz, Boks tarihi boyunca Dünya Şampiyonalarında 19 Altın, 35 Gümüş ve 69 Bronz madalya ile Toplamda Dünya şampiyonalarında 123 Madalya kazandı.
Türkiye Boks Federasyonu Resmi İnternet Sitesi’nde yayınlanan bokstaki madalya gurur tablosu şöyle:
“Avrupa şampiyonalarında 68 Altın, 108 Gümüş ve 251 Bronz Madalya ile Toplamda Avrupa Şampiyonalarında 427 madalya kazandı.
Olimpiyat Oyunlarında 2 Gümüş ve 3 Bronz Madalya kazanan Türk Boksörlerimiz Genel Toplamda 87 Altın, 145 Gümüş ve 323 Bronz olmak üzere Genel Toplamda 555 Madalya kazanarak Türk Sporunun Gururu oldular.
Genel Toplamda alınan 555 Madalyanın 267 tanesi son 11 yılda alınmıştır.
Amacımız Türk Boksunu hak ettiği yere taşımak ve ülkemizi uluslararası alanda madalyalar kazanarak en iyi şekilde temsil etmektir.
Türkiye'nin Sporda en genç olimpik kadrosuyla inşallah Olimpiyat oyunlarında da madalyalarla bu gurur tablosuna yenilerini ekleyeceğiz.
Ülkemizi en iyi şekilde temsil eden ve madalya kazanan tüm sporcularımıza şükranlarımı sunuyorum. Birlikte nice başarılara…Eyüp Gözgeç, Türkiye Boks Federasyonu Başkanı.”