Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:38 ÇAYBAŞI’NDA UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 15:13 BÜYÜKŞEHİR 7/24 SAHADA
- 15:09 ACİL DURUMLARA İLİŞKİN HAZIRLIK TOPLANTISI YAPILDI
- 14:45 ŞEHİR HASTANESİNE OBB DESTEĞİ
- 14:38 YILDIZ SOKAK’TAKİ ÇALIŞMALARDA SONA GELİNDİ
- 14:34 RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA VE ZİYARET PROGRAMI BELLİ OLDU
- 14:24 DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ AÇIKLANDI
- 14:11 TÜİK İŞSİZLİK ORANINI AÇIKLADI
- 14:07 “TİYATRO İNSANLIĞIN ORTAK MİRASIDIR”
- 14:04 SIFIR ATIK GÜNÜ DOLAYISIYLA ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 13:54 YEŞİLAY GÖNÜLLÜLÜĞÜ YAYGINLAŞTIRIYOR
- 13:36 RAYLARDA YAPAY ZEKA DÖNEMİ
- 13:01 GENÇLERİN FUTBOL DOLU GÜNÜ
- 13:00 KİM ŞAMPİYON OLACAK?
- 13:00 26.HAFTA GÖRÜNÜMÜ
TRANSFER ADINA KOLLARI SIVADI

Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig’inde mücadele eden Akkuş Belediyespor, transfer adına kolları sıvadı.
Yeni transferlerle sözleşme yapılırken imza töreni sırasında konuşan Belediye Başkan Yardımcımız Ercan Çayıroğlu; Akkuş Belediyespor Sosyal Medya hesabında konuya yönelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
“2014 yılında başladığımız voleybol serüveninde bizden beklenenden daha fazla yol kat ederek taraflı tarafsız tüm voleybol camiasının dikkatini üzerimize çekmeyi başardık. Yeni Sezonda başarılarımıza başarı katarak hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşacağız.”
Transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Kulüp Başkanı Soner Efil ise; “Geçen yılki kadromuzu tamamen değiştirdik diyebiliriz. Bu yıl tecrübeli, genç ve dinamik bir kadroyla mücadele edeceğiz. Her iki kardeşimizde takımımızda görmek istediğimiz oyunculardan. Hocamızın raporu doğrultusunda kendileriyle görüşüp anlaştıktan sonra, ilçemize davet ettik. Burada kendileriyle sözleşme imzaladık” şeklinde konuştu.
Öte yandan Yeşil-Beyazlı ekip geçtiğimiz sezonun 2. yarısı renklerine katmış olduğu Antrenör Mehmet Aydın, Köşe oyuncusu Melih Özdemir ve bu yıl kadrosuna dâhil ettiği Libero Baddal Ufakmercimek ile yola yeniden devam kararı aldı.
2015-2016 Bigadiç Belediyespor’u 1. Lige çıkarma, 2017-2018 Bigadiç Belediyespor ile Playoff’a yükselme,2018-2019 Sungurlu Belediyespor 1. Lig’de mücadele ve 2019-2020 Sezonun 2. yarısında Akkuş Belediyespor’un başına geçen Antrenör Mehmet Aydın ile tekrar sözleşme imzalandı.
Voleybol kariyerinde 6 yılı geride bırakan ve geçtiğimiz sezon Akkuş Belediyespor’da forma giyen 1996 doğumlu 1.93m boyundaki Köşe oyuncusu Melih Özdemir yeni sezonda da yeşil-beyazlı formayı giyecek.
Voleybol hayatına Ziraat Bankasının altyapısında başlayan 1999 doğumlu 1.78 boyundaki genç oyuncu Baddal Ufakmercimek Ziraat Bankası Türkiye 2. Ligi, Bigadiç Belediye Spor ve Haliliye Belediye Spor takımlarında forma giydi.