Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:16 POLİS TEŞKİLATINDAN, ANADOLU'YA ZİYARET
- 14:25 İNŞAAT MALİYETİ ARTIYOR
- 14:26 TÜRKŞEKER 1685 İŞÇİ ALACAK
- 13:49 DÖNERCİLERE 7-24 DENETİM
- 13:11 METRUK BİNALARIN YIKIMI SÜRÜYOR
- 13:08 DENİZLERDE AV YASAĞI BAŞLIYOR
- 12:54 KAÇAK AKARYAKIT YAKALANDI
- 12:48 ŞENOCAK’DAN ÜRETİCİLERE ‘DON’ UYARISI
- 12:47 BİR AYRAÇTAN ÇOK DAHA FAZLASI
- 11:45 KIRSALDA KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR
- 11:27 OGM’DEN ORMAN KÖYLÜSÜNE 1,3 MİLYAR TL DESTEK
- 11:18 REKTÖR KIRIŞIK'TAN MÜDÜR ERKILINÇ'A ZİYARET
- 10:59 MART’TA EN ÇOK KONUŞULAN DİZİLER BELLİ OLDU!
- 10:44 MÜSİLAJLA MÜCADELEYE TAKVİYE
- 10:19 ATLETİZM HEYECANI ORDU’DA BAŞLIYOR
G.TURNASUYUSPOR’A MALZEME DESTEĞİ

Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından Gülyalı Turnasuyu Spor Kulübü alt yapısında spor yapan gençlere Spor Malzemesi desteği sağlandı.
İl Müdürü Mustafa Genç Gülyalı Ayşe Şahin Çok Programlı Anadolu Lisesinde katıldığı söyleşide sonrası öğrencilerin Turnasuyu Spor Kulübü alt yapısında Futbol oynadıkları ve spor malzemelerinin az olduğunu malzeme desteği talebinde bulunmaları üzerine Gençlik ve Spor Bakanlığı desteği ile alınan spor malzemeleri il Müdürlüğü tarafından sporculara ulaştırıldı.
Malzemeleri sporculara teslim eden il Müdürü Mustafa Genç, konuya yönelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
“ İlimizin her köşesinde gençlerimizin spor yapmaları İçin Bakanlığımız imkanları İle destek olmaya çalışıyoruz, desteklerinden dolayı Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Bakanlığımız yöneticilerine ve Valimiz Sayın Seddar Yavuz’a Gençlerimiz adına teşekkür ederim.”