Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:59 OBB’DEN GÜLYALI’YA ALTYAPI
- 15:36 MİNİK ÖĞRENCİLERE SU TASARRUFUNUN ÖNEMİ ANLATILDI
- 15:36 “ÖĞRETMENLERİMİZİN YANINDA OLMAK İSTİYORUZ”
- 15:33 “SUYUMUZ AZALIYOR ETKİN KULLANIM ŞART”
- 15:20 “BAYRAMDA 100-120 MİLYAR TL CİRO BEKLENİYOR”
- 15:19 ALTINORDU BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI ETKİNLİK
- 15:18 YETİM VAKFI ÇOCUKLAR İÇİN SEFERBER OLDU
- 14:36 PAZAR 2,52 ORDU 1
- 14:35 İKİ ALTIN,BİR GÜMÜŞ MADLAYA İLE DÖNDÜ
- 14:35 AKÇAY,CEZA REKORTMENİ
- 14:36 KIRIKKALE ORDU’DAN ŞEN DÖNDÜ
- 13:20 TÜRK BÜRO SEN’DEN “GÜN SAZAK” YARIŞMASI
- 13:18 TAGEM’DEN MALTA’YA BÜYÜK DESTEK!
- 15:50 ŞENTÜRK: NEVRUZ, BİRLİKTİR, KARDEŞLİKTİR!
- 14:22 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR!
GÜNEŞ, ‘UMUT’SAÇTI

2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda Fransa ve İzlanda ile yapacakları maçlardan iyi sonuçlar beklediğini söyledi.
2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılmak istediklerini vurgulayan Şenol Güneş, şunları vurguladı:
"Grupta, güçlü rakiplerle oynayacağız. İzlanda, son Dünya Kupası Finalleri'ne katıldı. Fransa da turnuvada birinci olarak şampiyonayı bitirdi. Her iki maç da kritik olacak. Bizim her iki maçta da anlayışımız kazanmaya dönük olacaktır. Her puan konuşulabilir. İki maça da bizden beklenen iyi sonucu almak için çıkacağız. 6 puanı almak en güzeli. 4 puan çok iyi. 3 puan ve İzlanda'yı yenmek... Şu anda 'Evet' derim. İki maçta 2 puan da çok değerli olabilir. Allah korusun sahamızda kaybettik, deplasmanda bir puan da çok kötü değil. Öyle iki maç oynayacağız. Burada oynayıp deplasmana gideceğiz. Uzun yolculuk yapıp, farklı iklimde oynayacağız. Bütün bunlara hazırlanmak için burada çalışacağız.”
Teknik patron Güneş, açıklamasının son bölümünde de şunları kaydetti:
“Milli takımda 4 yıllık süreçte mevcut oyuncuların yanı sıra farklı oyuncuların da kadroya alınacağım. Avrupa Şampiyonası'na katılmayı birinci basamak olarak görüyor. sonrasında Dünya Kupası grup müsabakalarının düşüneceğiz.
Ekip olarak 10 seneye damga vurabileceğimizi düşünüyorum. O nedenle oyuncularımızın gurur, sorumluluk ve başarıları olsun. En önemlisi sorumlulukları olsun. Çünkü yeni başlıyorlar. Bu yolda her şey düşündüğünüz gibi gitmez. Önünüzde taşlar olacak. Taşlar basamak olmalı, engel değil. Üstüne basıp geçerseniz, o zaman önünüzde aydınlık yol olur. Her şey tozpembe ya da karamsar değil. Yapabileceğimiz şeyler var. Geçmişten dersler çıkardık. O nedenle geleceği planlamak istiyoruz."(Ordu Yeni Haber)