Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 12:41 BAŞKAN EYİGÜN, BARIŞ VE HUZUR DİLEDİ
- 12:20 İL MÜFTÜLÜĞÜ VE RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİ
- 17:04 ORDU’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 14:52 “RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN “
- 14:24 MAZOT VE GÜBRE DESTEK ÖDEMELERİ BAŞLIYOR
- 14:17 ORDU, KENT BAYRAMLAŞMASINDA BULUŞACAK
- 13:44 ŞANLITÜRK: HER GÜNÜMÜZ BAYRAM OLSUN
- 13:44 ŞENTÜRK: BAYRAMLARIMIZ MÜSTESNA GÜNLERDİR
- 13:12 SIFIR ATIĞI EĞLENEREK ÖĞRENDİLER
- 13:06 MHP’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
- 13:05 ÖZER’DEN Yatırımı Müjdesi
- 12:58 “RAMAZAN BAYRAMI BARIŞ, HUZUR VE ESENLİK GETİRSİN”
- 12:54 LİMON ZAM ŞAMPİYONU
- 12:15 BAŞKAN TEPE: HER ATIK ÇÖP DEĞİLDİR
- 12:10 “EMZİRMEK, MEME KANSERİNE KARŞI KORUYOR”
“İŞİMİZİ LAYIKIYLA YAPAR, LAYIKIYLA TESLİM EDERİZ”

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Ünye 1957 Spor Teknik Sorumlusu İbrahim Yıldırım, “Mevcut yönetimle beraber yeni yönetime bu emaneti en güzel şekilde teslim etmek bizim görevimiz. Biz burada işimizi layıkıyla yapar, layıkıyla da teslim ederiz.” dedi.
Yıldırım kendi Sosyal Medya hesabında yaptığı açıklamada daha sonra şunları kaydetti:
“Geçtiğimiz hafta oynadığımız Ladik Belediyespor maçında futbolcuların gösterdiği performanstan dolayı onlara teşekkür ediyorum. Aynı şekilde maça gelip bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Son 2-3 haftada yönetimsel anlamda yaşanan sıkıntılar yüzünden gerçekten zor bir dönemden geçiyoruz. Ama biz hep ‘bizim işimiz sahada, biz sahada kalmalıyız’ dedik. Futbolcu arkadaşlarımızla her zaman bunu konuşuyoruz. Biz saha da kalalım çünkü bizim işimiz sahada ve biz ekmeğimizi bundan kazanıyoruz.”
Şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz diyen Yıldırım, açıklamasının son bölümünde de şunları vurguladı:
“Bu hafta deplasmanda Turhalspor ile oynayacağız. Turhal maçında yine aynı şekilde biz sahada ki işimizi yapacağız. Biz işimize ve kulübümüze olan saygıdan dolayı, şehrimize olan sevgimizden dolayı deplasmanda şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bunların yanı sıra sıkıntılı bir süreç geçiriyoruz. Dışarıdan bir sürü dedikodular oluyor. Biz bunların hiç biri ile ilgilenmiyoruz. Bizi de ilgilendirmiyor. Bizim işimiz sahada, sahada işimizi yaptığımız sürece vicdanımız rahat bir şekilde maçtan sonra başımız dik anlımız açık bir şekilde stadı terk ediyoruz.”(Ordu Yeni Haber)