Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:23 ŞEHİR HASTANESİ KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI
- 14:17 OBB’DEN KAR SEFERBERLİĞİ
- 14:16 ULV SİSTEMİ İLE BAŞARDIK!
- 14:02 TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLUYOR
- 14:00 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 13:58 ÖMER OKUMUŞ YAD EDİLDİ
- 13:09 “MAĞDURİYETLERİ GİDERMEK İÇİN SAHADAYIZ”
- 12:47 ŞANLITÜRK: NEVRUZ, TÜRK’ÜN BAHAR BAYRAMIDIR!
- 12:47 ORDU YAT VE DENİZ SPOR KULÜBÜ BAŞKANINI SEÇTİ
- 11:48 “GRİP ZATÜRREYE DÖNÜŞÜRSE HAYATİ RİSK OLUŞTURABİLİR”
- 11:45 SARAYCIK’TA IŞIL IŞIL OLDU
- 11:42 GENÇLERE YENİ SİSTEMİ ANLATACAK
- 11:30 2024 YILI İŞSİZLİK RAKAMLARI AÇIKLANDI!
- 11:24 RAMAZAN ETKİNLİKLERİ SÜRÜYOR
- 11:17 OBB İLE ODÜ ARASINDA 'ANNE ÜNİVERSİTESİ’ PROTOKOLÜ
KÖPRÜBAŞI GÜZEL OLACAK

Ordu’nun Altınordu ilçesi Süleyman Felek Caddesi’nde yayalaştırma çalışmalarına devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı Meydan Projesi için de çalışmalar olanca hızıyla sürüyor. Kısa süre içerisinde projeyi hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, köprübaşında ilk olarak kapalı alan ve oturma gruplarını kaldırmıştı.
gelinen aşamada ise Altınordu’ya yeni bir yaşam alanı kazandıracak projeyle birlikte köprünün her iki tarafında, derenin üzeri kapatılarak geniş bir meydan elde edilebilmesi için gece gündüz ekipler hummalı bir şekilde çalışıyorlar.
YAYALAŞTIRMA PROJESİ’YLE BİRLİKTE YÜRÜTÜLÜYOR
Altınordu ilçesinde birçok cadde ve sokakta ulaşım güzergâhlarını da değiştiren ve kentin yaya ulaşımı açısından nefes almasını sağlayacak arterler oluşturmaya çalışan Ordu Büyükşehir Belediyesi, bu doğrultuda Süleyman Felek Caddesi’ni araç trafiğine kapatmıştı ve bu caddenin uzantısındaki halkın buluşma noktası olan Köprübaşı mevkiine de yeni bir meydan kazandırmak için çalışma başlatmıştı.
Öte yandan Süleyman Felek Caddesinde yayalaştırma ve dış cephe iyileştirme çalışmaları da devam ediyor. Köprübaşı mevkiinde köprünün her iki tarafında, derenin üzerini kapatacak ve Köprübaşı Camii’nin dâhil olacağı bu alanda yeni bir çevre düzenlemesi yapılarak vatandaşlar için ortak yaşam alanları oluşmaya başlıyor.
Her iki projenin birbirini tamamlayacak şekilde ilerleyeceğini ve çalışmalar tamamlandığında ortaya çok güzel bir yaşam alanının çıkacağını ifade eden yetkililer ise, “Köprübaşı Meydan Projemiz kapsamında, mevcut alandaki kapalı alan ve oturma gruplarını kaldırdık. Bilindiği gibi projemizin ihalesi gerçekleştirmiş ve zemin etüdü yapılmıştı. Şu anda proje çerçevesinde altyapı ve üst yapı çalışmalarımızı yürütüyoruz. Vatandaşlarımızın da olumlu yönde görüş belirttiği Köprübaşı Meydan Projesi’nde hedefimiz kısa sürede burayı tamamlamak” diye konuştular. (Haber Mehmet KESKİN)