Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 11:52 ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTARDA BULUŞTU
- 17:34 ŞEHİT AİLELERİ BU BAYRAMDA DA YALNIZ BIRAKILMADI
- 15:27 ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA YAD EDİLDİ
- 16:25 AK PARTİ’NİN OYU ARTTI!
- 16:24 YILMAZ: TOPLU SÖZLEŞME KANUNU REVİZE EDİLMELİ!
- 16:24 “İSLAM ÂLEMİNİN BAYRAMINI TEBRİK EDİYORUM”
- 16:23 “RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN”
- 15:32 URALOĞLU: TEDBİRLERİMİZİ ALDIK
- 15:04 “BİZ SADECE MİLLETİN YARDIM ELİYİZ”
- 13:48 CHP’Lİ GÜRSOY’DAN BAYRAM MESAJI
- 13:47 MHP’DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMALARI
- 13:46 “BAYRAMDA DİYABETLİ HASTALAR İÇİN BESLENME ÖNERİLERİ”
- 11:57 2.AMATÖRDE 27 GOL ATILDI
- 11:57 ÜNYE GÜCÜ FK KUPASINI ALDI
- 11:57 EYÜPSPOR SÜPER LİG BİLETİ KESTİ
“KİMSE BİZİM KADAR ÇEVRECİ OLMASIN”

Ordu Sahil Bölgesi’nde fırtınaların yaşanmasına neden olan dolgu alanıyla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’dan açıklama geldi.
Yılmaz projenin detaylarını maddeler halinde şu şekilde paylaştı;
Değerli hemşehrilerim; Bilindiği üzere bir süre önce Altınordu Sahil bandındaki kumsal olmayan alanda, genişletme çalışması başlattık.
Burası artık şehrin artan nüfus yoğunluğuna cevap vermiyor. Yaz aylarında bisiklet ve yayalar, sahile sığmıyor.
Kesinlikle kumsal alana dokunmuyoruz. Karadeniz Sahil Yolu yapılırken görünen şekliyle doldurulan alanı, aslına uygun tahkimat yapıyoruz.
Yani karayı, denizden muhafaza ediyoruz. Aynı zamanda 9 metreyle 6 metre genişliğinde olmak üzere tamamen taşlık alanı düzeltiyoruz.
Burada, Ordu-Giresun Havalimanı’nın dolgusu gibi taşlar istiflenerek, düzenli yürüyüş alanları, bisiklet yolu ve oturma grupları olacak.
Biz Ordu’nun artık kabuğunu kırmasını istiyoruz. Ancak belli bir grup, her projemizi mahkemeye taşıyarak,ideolojik bir eylem sürdürüyorlar
Geçmişte bu şehirde yapılan imar ve yeşil alan katliamlarına seslerini çıkarmayanlar, şimdi bir avuç suda fırtına çıkarmaya çalışıyor. Kimse bizim kadar çevreci olmasın!
(Otogar-Eski Sanayi-Stad Çevresi)gibi en değerli alanları yeşile kavuşturmanın mücadelesini veren biziz
Bir yılda sadece Ordu’da 584 bin ağaç dikimi gerçekleştiren de biziz.
Bu zamana kadar hep hizmetlerimizle ön plana çıktık ve sustuk…
İşte eylem yapan arkadaşların karşı çıktıkları Altınordu Sahil Bandı Projesi.
Burada yapı nerede? Bina nerede?
Mavi alan bisiklet yolu, kırmızı alan koşu parkuru, diğer alan ise, peyzaj ve yürüyüş alanı. Tek bir yapı yok!
Ayrıca bu proje, rıhtımla birlikte bir bütün olarak düşünülüp, kamuoyuyla paylaşıldı ve en çok beğenilen 5 projeden biri oldu.
Son söz; “Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olunmaz” Kim engel olmaya çalışırsa çalışsın; Bizim İşimiz Gücümüz Ordu (Haber Merkezi)