Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:23 ŞEHİR HASTANESİ KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI
- 14:17 OBB’DEN KAR SEFERBERLİĞİ
- 14:16 ULV SİSTEMİ İLE BAŞARDIK!
- 14:02 TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLUYOR
- 14:00 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 13:58 ÖMER OKUMUŞ YAD EDİLDİ
- 13:09 “MAĞDURİYETLERİ GİDERMEK İÇİN SAHADAYIZ”
- 12:47 ŞANLITÜRK: NEVRUZ, TÜRK’ÜN BAHAR BAYRAMIDIR!
- 12:47 ORDU YAT VE DENİZ SPOR KULÜBÜ BAŞKANINI SEÇTİ
- 11:48 “GRİP ZATÜRREYE DÖNÜŞÜRSE HAYATİ RİSK OLUŞTURABİLİR”
- 11:45 SARAYCIK’TA IŞIL IŞIL OLDU
- 11:42 GENÇLERE YENİ SİSTEMİ ANLATACAK
- 11:30 2024 YILI İŞSİZLİK RAKAMLARI AÇIKLANDI!
- 11:24 RAMAZAN ETKİNLİKLERİ SÜRÜYOR
- 11:17 OBB İLE ODÜ ARASINDA 'ANNE ÜNİVERSİTESİ’ PROTOKOLÜ
TEMİZ; “YAŞANABİLİR TÜRKİYE İDEALİMİZ”

Saadet Partisi Ordu İl Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, MHP İl Başkanlığına ziyarette bulundu.
Ziyaretin ardından değerlendirmede bulunan Saadet Partisi Ordu İl Başkanı Av. Erkan Temiz, yaptığı açıklamada; “Saadet Partisi olarak, tüm ülke çapında, bizim gibi düşünsün veya düşünmesin, bizim gibi inansın veya inanmasın, bizim gibi yaşasın veya yaşamasın, herkesle diyalog kurmak, herkesle fikir alış verişinde bulunmak, herkesi dinlemek istiyoruz.
Biz bu ülkenin sorunlarının kutuplaştırarak, kendisi gibi düşünmeyenleri hain, terörist ilan ederek çözülmeyeceğine, birleştirerek, diyalog kurarak, konuşarak, ter dökerek, dil dökerek çözüleceğine inanıyoruz.
Bu çerçevede, ilimizde bulunan siyasi partileri, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyoruz, yaşanabilir Türkiye idealimizi paylaşıyoruz” dedi. (Ordu Yeni Haber)