HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
31 Ocak 2018 Çarşamba Saat: 08:53

BİK’TEN BASIN DERNEKLERİNE YARDIM

Basın İlan Kurumu, Türkiye genelindeki basın derneklerine şube müdürlükleri aracılığıyla yardımda bulunacak. Yardımlardan şube müdürlüğü bulunmayan illerdeki dernekler de faydalanabilecek.   Basın İlan Kurumu’nun (BİK) sağlaya
BİK’TEN BASIN DERNEKLERİNE YARDIM

Basın İlan Kurumu, Türkiye genelindeki basın derneklerine şube müdürlükleri aracılığıyla yardımda bulunacak. Yardımlardan şube müdürlüğü bulunmayan illerdeki dernekler de faydalanabilecek.

 

Basın İlan Kurumu’nun (BİK) sağlayacağı maddi destekten faydalanmak isteyen basın derneklerinin 31 Mart 2018 tarihine kadar Kurumun 41 ilde bulunan şube müdürlüklerine başvuru yapmaları gerekiyor.  Başvuru yapmak isteyen basın dernekleri için başvuru evrakları Kurumun web sitesinde yer alıyor.

 

Yardım talep eden gazeteci derneğinin; 31 Aralık 2017 tarihi itibariyle, bulunduğu ilde ikamet eden basın kartı sahibi ve basın kartı almak için bekleme süresine tabi tutulmuş üyelerinin adını soyadını, T.C. kimlik numaralarını, basın kartı numaralarını ve ikamet bilgilerini içeren belgeleri, Kurum başvuru dilekçesi ile birlikte teslim etmeleri gerekiyor. Ayrıca üye kayıt defteri ile mutabakatı sağlanmak suretiyle yardım talep eden gazeteci derneğinin, bulunduğu yerdeki İl Dernekler Müdürlüğü veya ilgili Basın İlan Kurumu Şube Müdürlükleri tarafından onaylanmış olması şartı aranıyor.

 

Onaylatılan üye listesi; listede isimleri bulunan şahısların 31 Aralık 2017 tarihi itibariyle basın kartı sahibi ve basın kartı almak için bekleme süresine tabi tutulmuş üyeler olduklarını tevsik ettirmek maksadıyla, yardım talep eden gazeteci derneğinin bulunduğu yerden sorumlu olan Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğüne onaylatılmış olması da şartlar arasında yer alıyor.

 

Başvuru sahiplerinin yardıma hak kazanıp kazanmadıklarının tespiti sürecinde, Basın İlan Kurumu lüzum görülen hallerde gazeteci derneklerinden bilgi ve belge talep edebilecek.

 

Anahtar Kelimeler : BİK’TEN, BASIN, DERNEKLERİNE, YARDIM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız