Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 17:32 52 ORDU ŞANS TANIMADI!
- 17:28 ORDUSPOR 1967 PLAY-OFF AŞKINA
- 14:43 6 YILDA 650 MİLYON TASARRUF!
- 14:34 STK PLATFORMUNDAN ÖNEMLİ KARARLAR
- 14:30 KAPANAN YOL ULAŞIMA AÇILDI
- 14:19 “7/24 SAHADA OLACAĞIZ”
- 14:10 KOOPERATİFLER YILI ETKİNLİĞİ YAPILDI
- 14:07 ‘DON’ VURDU, FİYATLAR YÜKSELDİ
- 14:02 YETMEDİ, BİR DE “DON VURDU!
- 15:16 POLİS TEŞKİLATINDAN, ANADOLU'YA ZİYARET
- 14:25 İNŞAAT MALİYETİ ARTIYOR
- 14:26 TÜRKŞEKER 1685 İŞÇİ ALACAK
- 13:49 DÖNERCİLERE 7-24 DENETİM
- 13:11 METRUK BİNALARIN YIKIMI SÜRÜYOR
- 13:08 DENİZLERDE AV YASAĞI BAŞLIYOR
ÜNYE S PLAKA İHALESİ YAPILDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinde öğrenci ve personel servis taşımacılığına yönelik tahditli S plaka satış ihalesinin ikincisini gerçekleştirdi. Yapılan ihalede 143 gerçek ve tüzel kişi, öğrenci ve personel taşımacılığını yasal olarak yapmaya hak kazandı.
UKOME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Büyükşehir bünyesinde hizmet veren Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) 2018 yılı ikinci olağan toplantısı gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Civelek’in başkanlığında yapılan toplantının en önemli gündem maddesi, Ünye ilçesi için ikinci defa gerçekleştirilen S plaka ihalesiydi. 40 bin TL + KDV muhammen bedel üzerinden kapalı teklif usulüyle yapılan ihalede muhammen bedel ve üzerinde teklif veren 143 gerçek ve tüzel kişi, tahditli S plaka almaya hak kazandı.
143 ADET S PLAKA DAHA SAHİPLERİNİ BULDU
Genel Sekreter Civelek, Ünye’de S plaka alamayanlar için ikinci bir ihale yaptıklarını belirterek, “Altınordu ve Fatsa’dan sonra Ünye ilçemiz için ikinci kez 166 adet tahditli S plaka satış ihalesine çıktık. Daha önceki ihalemizde 28 adet S plaka vermiştik. 40 bin TL + KDV muhammen bedel üzerinden kapalı teklif usulüyle yaptığımız bu ikinci ihalede de muhammen bedel ve üzerinde teklif veren 143 gerçek ve tüzel kişi, tahditli S plaka almaya hak kazandı” dedi.
S PLAKA BEDELLERİ 5 TAKSİTLE ÖDENEBİLECEK
S plaka almaya hak kazananlara plaka bedellerini 5 taksitle ödeme kolaylığı sağlayacaklarını söyleyen Genel Sekreter Bülent Civelek, “Ünye’mizde S plaka isteyen arkadaşlarımızın talebi doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz bu ikinci ihalede de ödeme şartlarını aynen muhafaza ettik. İhaleye başvuruda bulunarak S plaka almaya hak kazanan 143 gerçek ve tüzel kişi, yaptığı teklif üzerinden plaka bedellerini 5 taksitle ödeyebilecek. İhaleyle S plaka alan arkadaşlarımız, yasal çerçevede plakalarını kullanmaya başlayacak. Kendilerine hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.