Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 16:20 BÜYÜKŞEHİR UKOME TOPLANTISI YAPILDI
- 16:06 ÜRETİCİYE KOKARCA DESTEĞİ
- 15:15 OBB YETİŞTİRİYOR, ÜRETİCİ KAZANIYOR
- 15:09 SAHTE ALTIN YAKALANDI
- 14:34 AİLENİN KORUNMASI VE GÜÇLENDİRİLMESİ ÇALIŞTAYI YAPILDI
- 14:23 “BU MÜBAREK GECELER YÜCE ALLAH’A EL AÇMA ZAMANIDIR”
- 14:09 BAŞKAN GÜLER’DEN KADİR GECESİ MESAJI
- 13:46 ODÜ’DE İLK YARDIM FARKINDALIK EĞİTİMİ
- 13:34 BAYRAM TRAFİĞİ AUS’TAN TAKİP EDİLECEK
- 13:28 SÜRÜCÜLERE CEZA YAĞDI
- 13:29 JANDARMA 1 HAFTALIK BİLANÇOYU PAYLAŞTI
- 13:25 MHP’DEN KADİR GECESİ KUTLAMALARI
- 13:26 ŞENTÜRK’TEN KUTLAMA VE TEŞEKKÜR
- 12:17 ŞANLITÜRK: SAĞDUYULU OLALIM, HESAP MUHAKKAK SORULACAKTIR!
- 12:09 AĞCA; “HALK GEÇİNEMİYOR, İKTİDAR GÖREMİYOR”
“BURASI MİLLETİN KONAĞI“

Ordu Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, ilçelerde ikamet eden şehit, gazi ve engelli ailelerini, Vali Konağı’nda ağırlamaya devam ediyor.
Vali Konağı’nın bugünkü misafirleri ise Kabataş, Korgan ve Kumru ilçelerinden gelen şehit, gazi ve engelli aileleri oldu.
Altınordu’da yaşayan şehit, gazi ve engelli aileleri ile bir araya gelerek onları Vali Konağında misafir eden Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, 21 Aralık 2017 tarihinden bu yana ilçelerinde oturan şehit, gazi ve engelli ailelerini ağırladı.
Vali Konağı’nın kapılarını bu kez Kabataş, Korgan ve Kumru ilçelerinde ikamet eden şehit, gazi ve engelli ailelerine açan Bayan Yavuz, yaklaşık 30 kişilik bir grubu kapıda karşılayarak, güleryüzünü bir kez daha gösterdi.
Kabataş, Korgan ve Kumru ilçelerinden gelen şehit, gazi ve engelli aileleri ile bir süre sohbet ederek, hatırlarını soran Selda Yavuz, sorun ve istekleri dinleyerek not aldı.
“Sizleri Vali Konağı’nda ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum” diyerek, sözlerine başlayan Selda Yavuz, ”Tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor ve sizlere sabırlar diliyorum. Eşlerinizi, evlatlarınızı vatan uğruna şehit verdiniz. Acılarınız çok büyük. Acılarınızı paylaşıyorum. Allah sizlere sabır, güvenlik güçlerimize güç, kuvvet versin. Bilmenizi isterim ki, her zaman siz değerli şehit ailelerimizin yanındayız. Kapımız sizlere daima açıktır. Burası milletin konağı ve sizler şeref konuğumsunuz” diye konuştu.
Diğer taraftan, Vali Seddar Yavuz’da bugün yoğun programı arasında Vali Konağı’nda gerçekleştirilen programa katılarak, Kabataş, Korgan ve Kumru ilçelerinden gelen şehit, gazi, engelli aileleri ile biraraya gelme fırsatı buldu.
Eşi Selda Yavuz ile birlikte her akşam şehit aileleri, gaziler, engelli, yaşlı ve ekonomik yoksunluk içindeki aileleri ziyaret ettiklerini hatırlatan Vali Yavuz, ”Şehit ailelerimiz bizim baş tacımızdır. Sizlere sahip çıkmak bizim görevimiz" dedi ve karşılaşılan herhangi bir sorun veya ihtiyaç durumunda mutlaka kendilerine bildirilmesini istedi.
Kabataş, Korgan ve Kumru ilçelerinden gelen şehit, gazi ve engelli aileleri Vali Konağı’na ilk kez geldiklerini söyleyerek, “Selda Yavuz Hanımefendinin bizlere göstermiş olduğu yakın ilgisi ve güleryüzü memnuniyetimizi o kadar çok artırdı ki, duygularımızı ifade etmekte zorlanıyoruz. Bizleri unutmayarak, biraraya getirip hatırlamaları ve Vali Konağı’nda ağırlamalarından dolayı Sayın Valimiz Seddar Yavuz ve Eşi Selda Yavuz hanımefendiye teşekkürlerimizi sunuyoruz” dediler.