HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
31 Aralık 2017 Pazar Saat: 15:41

Şehit ve Gazi Aileleri Vali Konağı’nda

Ordu Valisi Seddar Yavuz’un eşi Bayan Yavuz, İlçelerdeki Şehit ve Gazi Ailelerini Vali Konağı’nda ağırlamayı sürdürüyor.
Şehit ve Gazi Aileleri Vali Konağı’nda

Ordu Valisi Seddar Yavuz’un eşi Bayan Yavuz, İlçelerdeki Şehit ve Gazi Ailelerini Vali Konağı’nda ağırlamayı sürdürüyor. 

 

Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, şehit,  gazi ve engelli ailelerini Vali Konağında ağırlamaya devam ediyor.

 

Altınordu ilçe merkezinde ikamet eden şehit, gazi ve engelli yakınlarını Vali Konağı’nda ağırlayan Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, Ordu’nun ilçelerinde ikamet eden şehit, gazi ve engelli ailelerini de Vali Konağı’nda ağırlıyor.

 

Geçen hafta Ünye ve İkizce ilçesinde ikamet eden şehit,  gazi ve engelli ailelerden oluşan bir grubu Vali Konağı'nda ağırlayan Bayan Yavuz, bugün de Gürgentepe, Gölköy ve Ulubey ilçelerinde ikamet eden şehit, gazi ve engelli ailelerinden oluşan 30 kişilik bir grubu Vali Konağı’nda misafir etti.

 

Gürgentepe, Gölköy ve Ulubey ilçelerinde oturan ve bugün Valilik Konağı'na gelen şehit, gazi ve engelli ailelerini kapıda karşılayan Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, şehit, gazi ve engelli ailelerinin hatırını sorarak, bir süre sohbet etti ve çeşitli ikramlarda bulundu.

 

“Değerli şehit, gazi ve engelli ailelerimiz bizler için çok kıymetlisiniz ve sizleri bugün Vali Konağında ağırlamaktan, sizlerle bir arada bulunmaktan çok mutlu olduğumu özellikle belirtmek isterim” diyerek, konuşmasına başlayan Selda Yavuz, ”Ne zaman isterseniz kapımızın sizlere açık olduğunu bilmenizi isterim. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, birliği için canlarını feda eden kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, sizlere de sabır diliyorum. Şehit ailelerimiz ve gazi ailelerimiz baş tacımızsınız” şeklinde konuştu. Sorun ve istekleri tek tek dinleyerek not aldı.

 

Vali Konağı’nda ağırlanmaktan mutlu olduklarını belirten Gürgentepe, Gölköy ve Ulubey ilçelerinden gelen şehit, gazi ve engelli ailelerinden oluşan heyet, ”Hatırlanmak çok güzel. Bizleri onurlandırdınız, sevindirdiniz. Bizleri davet ettiniz. Davetiniz bizlere moral oldu. Valimiz Seddar Yavuz ve Eşi Selda Yavuz Hanımefendi bizlerle çok yakından ilgileniyorlar. Unutulmamak, Vali Konağı’na davet edilmek bizlere ayrı bir heyecan verdi. Selda Yavuz Hanımefendinin güleryüzü ve sıcakkanlı yaklaşımı dolayısıyla da ayrıca teşekkür ediyoruz” diyerek, duygularını dile getirdiler.

 

Anahtar Kelimeler : Şehit, ve, Gazi, Aileleri, Vali, Konağı’nda

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız