Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:54 VALİ EROL, SERGİ AÇILIŞINA KATILDI
- 15:21 “BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN DEVAMINI DİLİYORUM”
- 15:17 OBB BESİCİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
- 14:56 3 BİN SÜRÜCÜYE CEZA KESİLDİ
- 14:54 TAŞIT-KİLOMETRE İSTATİSTİKLERİ AÇIKLANDI
- 14:37 UYUŞTURUCU TACİRLERİNE OPERASYON
- 14:36 JANDARMA 1 HAFTALIK BİLANÇOYU PAYLAŞ
- 14:27 ÜNYE’DE YAKUT OPERASYONU
- 14:21 ZENGİN’DEN TAYİN VE GÖREVDE YÜKSELME AÇIKLAMALARI!
- 13:42 HARÇLIKLARI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE AŞ OLACAK
- 13:36 “FATSA İÇİN BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
- 13:30 TÜRK FINDIĞI HİNDİSTAN’DA
- 13:21 VALİ EROL, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
- 11:47 ÜNYE 57’DE 4 TRANSFER
- 11:46 HALI SAHA HEYECANI YAŞANACAK
TSS; “BÜYÜMEDEN PAY İSTİYORUZ”

Türk Sağlık Sen Ordu Şubesi Başkanı Fatih Galender Zengin, Türkiye’nin yüzde 11 büyüdüğünü ve bundan kamu çalışanlarına da pay verilmesi gerektiğini söyledi.
Zengin, yaptığı açıklamada; “11.1 büyüme bizi sevindirir. Üretim artıyor da büyüyorsak bu güzel bir şey. Ama memurların alım gücünde bir artış var mı dersiniz bu yok. Her geçen gün kamu çalışanları kayıpta. Onun için toplu sözleşmede dedik ki büyüme var biz de pay istiyoruz” dedi.
Bugün enflasyon kayıplarında bile kamu çalışanlarının mağdur ediliyor ve biz de bu talebi dile getirdik diyen Zengin; "Bugün için büyümeyi bile bir kenara bırakalım şu anda enflasyon yüzde 12. Bizim aldığımız ücretlerde ortada. 2018 yılı için alacağımız ise yüzde 4+3.5. Biz yıl bitince enflasyon farkı alıyoruz.
Böyle olmamalı. Onun için biz gerçekleşen enflasyon üzerinden toplu sözleşme yapılmasını istiyoruz. Biz bunu istedik ama yapılmadı. Tahmini enflasyon üzerinden yapılıyor ama o da hiçbir zaman tutmuyor. Böyle olunca da sürekli çalışanlar kaybediyor. Bunun telafisi lazım ve büyümeden mutlaka kamu çalışanlarına pay verilmelidir" diye konuştu. (Ordu Yeni Haber)