HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Aralık 2017 Salı Saat: 09:28

“Türkiye her zaman mazlumun yanında”

Ordu Valisi  Seddar Yavuz, bazı STK’lar tarafından düzenlenen “Sabah Namazı Buluşması” etkinliğine katıldı.  Ensar Vakfı, İlim Yayma Cem
“Türkiye her zaman mazlumun yanında”

Ordu Valisi  Seddar Yavuz, bazı STK’lar tarafından düzenlenen “Sabah Namazı Buluşması” etkinliğine katıldı.

 Ensar Vakfı, İlim Yayma Cemiyeti, Türkiye Gençlik Vakfı, İnsani Yardım Vakfı, Memur-Sen Konfederasyonu Ordu Şubesi, Ordu İlim ve Hizmet Vakfı, Müsiad Ordu Şubesi, Cihannüma Derneği Ordu Şubesi tarafından ortaklaşa düzenlenen ve her ay bir STK’nın evsahipliğinde gerçekleştirilen “Sabah Namazı Buluşması” etkinliği, Cihannüma Derneği Ordu Şubesi’nin evsahipliğinde yapıldı.

 Düzenlenen etkinlikle, Altınordu ilçesi Yalı Camiinde kılınan sabah namazının ardından Öğretmenevi’nde kahvaltı programı gerçekleştirildi.

 Öğretmenevi’ndeki kahvaltı programında bir konuşma yapan Vali Seddar Yavuz, toplumda bir ihlas ve samimiyet sorunu yaşandığını söyledi. İslam dünyasının içinde bulunduğu ülkelerde zihinsel işgal olduğunu ifade eden Vali Yavuz, bu durumun toprak işgalinden daha tehlikeli olduğunu kaydetti.

 Türkiye’nin, gayrisafi milli hasılana göre dünyada en fazla hayır yapan ülke konumunda olduğuna vurgu yapan Vali Yavuz, Türkiye’nin her zaman mazlumun, mağdurun yanında olduğunu ifade etti. 

 Programda bir konuşma yapan Cihannüma Derneği Ordu Şube Başkanı Dr.Mustafa Sezen, Cihannüma olarak sabah toplantılarını çok önemsediklerini söyleyerek, ”Programa katkı veren Sayın Valim başta olmak üzere daire müdürlerimize ve STK temsilcilerimize çok teşekkür ediyorum. Bizler bulunduğumuz ortamlarda merhamet duygusunu, ahde vefa duygusunu ve emin olma duygusunu yaşatmamız gerekiyor. Bunu yaşattığımız sürece diğer sorunların üstesinden geliriz” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : “Türkiye, her, zaman, mazlumun, yanında”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız