Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 16:16 ORDU’DA U18 KIZLAR ANADOLU ŞAMPİYONASI BAŞLADI
- 15:59 Vali Erol, 61. Kütüphane Haftası Kutlama Etkinliklerine Katıldı
- 14:47 ÜNYE’NİN TARİHİ KÜTÜPHANESİ TAMAMLANIYOR
- 14:32 “EN KÜÇÜK TEDBİR HAYAT KURTARIR”
- 14:24 OSMMMO’DA KURUMLAR VERGİSİ SEMİNERİ
- 14:01 ORDU’NUN GÜVENLİĞİ MASAYA YATIRILDI
- 13:44 SUÇ ORANI DÜŞÜYOR
- 13:22 KONTEYNERLER ESTETİK GÖRÜNÜME KAVUŞTU
- 13:23 MHP’DEN TÜRK POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA
- 13:11 İNTERNETE CEP'TEN BAĞLANIYORUZ
- 12:47 ŞANLITÜRK; “POLİS TEŞKİLATIMIZ, GÖZ BEBEĞİ KURUMLARIMIZDIR”
- 12:43 BU AİLENİN GEÇİM KAYNAĞI ‘İĞNE VE İPLİK’
- 12:37 “ENFLASYONU DÜŞÜRMENİN YOLU PERAKENDE YASASI”
- 12:34 ŞENTÜRK: POLİSİMİZ, HUZUR VE GÜVENLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR
- 11:26 MOBBİNG EN FAZLA SAĞLIK SEKTÖRÜNDE
BELEDİYE PERSONELİNE, UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE EĞİTİMİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından zabıta ve özel güvenlik personeline, il genelinde sürdürülen uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında eğitim verildi.
İçişleri Bakanlığının uyuşturucuyla mücadele politikası çerçevesinde düzenlenen ‘Narko Rehber’ konulu eğitime, Ordu Büyükşehir Belediyesinin il genelinde görev yapan zabıta personelleri ile özel güvenlik personelleri katıldı.
ZABITA VE ÖZEL GÜVENLİK PERSONELİNE EĞİTİM VERİLDİ
İl Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından verilen eğitimde katılımcılar, insanları tehdit eden narkotik maddeler ve özellikleri, madde bağımlılığı, bağımlılık yapan maddeler, madde kullanıcısı ve sokak satıcısı nasıl tanınır gibi konularda bilgilendirildi. Eğitimde, özellikle zabıta personelinin günün her saatinde sokaklarda bulunduğuna ve vatandaşla iç içe olduğuna dikkat çekilerek ülkemizin geleceğini tehdit eden uyuşturucu ile mücadelede bütün birimlerin topyekûn çalışmasının önemine değinildi.