Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 16:16 ORDU’DA U18 KIZLAR ANADOLU ŞAMPİYONASI BAŞLADI
- 15:59 Vali Erol, 61. Kütüphane Haftası Kutlama Etkinliklerine Katıldı
- 14:47 ÜNYE’NİN TARİHİ KÜTÜPHANESİ TAMAMLANIYOR
- 14:32 “EN KÜÇÜK TEDBİR HAYAT KURTARIR”
- 14:24 OSMMMO’DA KURUMLAR VERGİSİ SEMİNERİ
- 14:01 ORDU’NUN GÜVENLİĞİ MASAYA YATIRILDI
- 13:44 SUÇ ORANI DÜŞÜYOR
- 13:22 KONTEYNERLER ESTETİK GÖRÜNÜME KAVUŞTU
- 13:23 MHP’DEN TÜRK POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA
- 13:11 İNTERNETE CEP'TEN BAĞLANIYORUZ
- 12:47 ŞANLITÜRK; “POLİS TEŞKİLATIMIZ, GÖZ BEBEĞİ KURUMLARIMIZDIR”
- 12:43 BU AİLENİN GEÇİM KAYNAĞI ‘İĞNE VE İPLİK’
- 12:37 “ENFLASYONU DÜŞÜRMENİN YOLU PERAKENDE YASASI”
- 12:34 ŞENTÜRK: POLİSİMİZ, HUZUR VE GÜVENLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR
- 11:26 MOBBİNG EN FAZLA SAĞLIK SEKTÖRÜNDE
YOKSULLUK SINIRI 5 BİN LİRAYI AŞTI

TÜRK-İŞ tarafından otuz yıldan bu yana her ay düzenli olarak yapılan "açlık ve yoksulluk sınırı" araştırmasının ekim ayı sonuçları açıklandı. Ekim ayında dört kişilik bir ailenin açlık sınırı bin 544, yoksulluk sınırı 5 bin 30 lira olarak hesaplandı.
TÜRK-İŞ (Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu) tarafından otuz yıldan bu yana her ay düzenli olarak yapılan "açlık ve yoksulluk sınırı" araştırmasının ekim ayı sonuçları açıklandı.
Araştırma sonuçlarına göre; dört kişilik bir ailenin sağlıklı, dengeli ve yeterli beslenebilmesi için yapması gereken aylık gıda harcaması tutarı (açlık sınırı) bin 544 lira, gıda harcaması ile birlikte giyim, konut (kira, elektrik, su, yakıt), ulaşım, eğitim, sağlık ve benzeri ihtiyaçlar için yapılması zorunlu diğer aylık harcamalarının toplam tutarı ise (yoksulluk sınırı) ise 5 bin 30 lira oldu. Bekar bir çalışanın aylık yaşama maliyeti ise bin 927 lira olarak gerçekleşti.