HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
31 Mart 2016 Perşembe Saat: 08:33

OSKİ HEYETİ ANKARA'DA

OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, Ankara’ da bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ), Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) ve elektronik kartlı sayaç üreten bir firmaya ziyaretlerde bulundu.
OSKİ HEYETİ ANKARA'DA

OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, Ankara’ da bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ), Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) ve elektronik kartlı sayaç üreten bir firmaya ziyaretlerde bulundu.
OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük DSİ Genel Müdürü Ali Rıza Diniz’i makamında ziyaret ederek ortak projeler ile ilgili görüşmeler gerçekleştirdi.  

Geçtiğimiz günlerde Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun Ordu ziyaretlerinde, OSKİ tarafından projesi hazırlanan ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz tarafından talep edilen baraj projelerine olumlu cevap vermesi üzerine ilgili projeler OSKİ heyeti tarafından yakın takibe alındı. Yapılacak içme suyu toplama amaçlı baraj, gölet ve içme suyu yatırımları için görüşmelerin yapıldığı toplantıda, planlanan projelerin başarılı bir şekilde sonuçlandırılması için görüş alış verişinde bulunuldu
Toplantıda özellikle Ordu nüfusunun önemli ölçüde yükünü çeken Fatsa ilçesine Hisarbey Barajı ve Ünye İlçesine Yeşilkent Barajı projeleri bulunuyor. Gelecek yıllarda oluşabilecek nüfus artışı da göz önünde bulundurularak, planlanan projeyle birlikte Fatsa ve Ünye ilçelerinin içme suyu rezervleri hazırlanmış olacak. 
Ankara’ da temaslarını yoğun bir şekilde sürdüren OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, OSKİ Abone ve Tahakkuk Kontrol Şube Müdürü Okan Karadağ ile birlikte halk arasında akıllı sayaç olarak bilinen elektronik kartlı sayaç üreten bir firmada teknik incelemelerde bulundu. Sayaçların üretim safhaları, montaj aşamaları ve test işlemleri tek tek yerinde incelendi. Ankara ziyaretlerinin son bölümünü Ankara Organize Sanayi Bölgesinde yer alan Türk Akreditasyon Kurumu( TÜRKAK) ‘da geçiren Fatih Yürük burada laboratuvar çalışmalarını inceledi. (HABER MERKEZİ)

Anahtar Kelimeler : OSKİ, HEYETİ, ANKARA'DA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız