HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Eylül 2017 Pazartesi Saat: 08:57

“191. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN”

Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 191. yıl dönümü münasebetiyle Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı bazı etkinlikler düzenledi. Sabah kahvaltısının ardından ilçe belediyelerinde çalışan zabıta müdür ve amirler
“191. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN”

Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 191. yıl dönümü münasebetiyle Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı bazı etkinlikler düzenledi. Sabah kahvaltısının ardından ilçe belediyelerinde çalışan zabıta müdür ve amirlerin de katılımıyla bir araya gelen Zabıta Teşkilatı, program kapsamında Başkan Enver Yılmaz’ı ziyaret etti.

Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada, “Mesai gözetmeksizin gece gündüz özveriyle çalışan tüm zabıta mensuplarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Zabıta Haftası dolayısıyla düzenlenen kahvaltı programına Genel Sekreter Bülent Civelek, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Taşkın Yurdakul, Zabıta Dairesi Başkanı Hulusi Yılmaz, Şube Müdürleri ve Zabıta Personeli katıldı.

“ZABITA BELEDİYENİN GÖZÜ, KULAĞI VE UYGULAYICISIDIR”

Zabıta Dairesi Başkanı Hulusi Yılmaz yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Teşkilatının kuruluşu, yetkileri ve çalışmaları hakkında bilgi vererek, “Zabıta, Büyükşehir Belediyemizin sokaktaki görevlisi, gözü, kulağı ve uygulayıcısıdır. Halkın sağlığı ve huzurunu tehdit eden tüm unsurlar ile mücadele eden Zabıta Teşkilatımız özveriyle görev yapmaktadır” dedi.

GENEL SEKRETER CİVELEK, “ÜSTLENMİŞ OLDUĞUNUZ MİSYON ÖNEMLİ”

Genel Sekreter Bülent Civelek ise 191 yıllık bir maziye sahip olan Zabıta Teşkilatının halkla birebir temas hâlinde çalışma yürüttüğünü söyledi. Kanunların verdiği yetkiler doğrultusunda belediyelerin aldığı kararları uygulayan zabıta teşkilatlarının zor bir görevi de yürüttüğüne dikkat çeken Genel Sekreter Civelek, “Üstlenmiş olduğunuz misyonun önemini biliyoruz. Mesai gözetmeksizin gece gündüz özveriyle çalışan tüm zabıta mensuplarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Günün boyu devam eden program kapsamında ise 19 ilçede görev yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Teşkilatı, Başkan Enver Yılmaz’ı ziyaret etti. Zabıta Teşkilatını Büyükşehir Belediyesi meclis Salonunda ağırlayan Başkan Yılmaz şu görüşlere yer verdi:

ZABITA İLİMİZİN HUZURU, GÜVENİ VE REFAHI İÇİN ÇALIŞIYOR

Sağlık ve huzur içinde hep beraber nice kuruluş yıl dönümlerinde sizlerle birlikte olmayı temenni ediyorum. 19 ilçede özverili çalışmalar yürüten Zabıta Dairesi Başkanlığımızı kutluyorum. İlimizin huzuru, güveni ve refahı için halkımızın sağlığını tehdit edecek her türlü unsuru ortadan kaldırmak; haksız rekabet, dilenci, seyyar satıcı ve benzeri yasadışı kazanç sağlayan unsurlara karşı tedbir almak, sağlığa elverişsiz koşullarda üretim ya da imalat yapan yerleri tespit ederek gerekli işlemleri yapmak, kent trafiğinde sorumluluk alanımızda olan hatalı parkları engellemek ve kamu alanlarının vatandaşlar tarafından rahat kullanılabilmesini sağlamak gibi birçok hizmeti yerine getiren ve hiçbir zaman fedakârlıktan kaçınmayan Zabıta ekiplerimize bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Halkın sağlığı ve huzurunu tehdit eden tüm unsurlarla mücadele eden Zabıta Teşkilatının kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyor, mesai gözetmeksizin gece gündüz özveriyle çalışan tüm zabıta mensuplarına çalışmalarında başarılar diliyorum. (Ordu Yeni Haber)

Anahtar Kelimeler : “191., YIL, DÖNÜMÜ, KUTLU, OLSUN”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız