HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Eylül 2017 Cuma Saat: 11:09

BAŞKAN TEKİNTAŞ, 'ZABITA HAFTASI'NI KUTLADI

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ‘Zabıta Haftası’ sebebi ile kendisini ziyaret eden zabıta personelleri ile bir araya gelerek ‘Zabıta Haftası’nı kutladı.
BAŞKAN TEKİNTAŞ, 'ZABITA HAFTASI'NI KUTLADI

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ‘Zabıta Haftası’ sebebi ile kendisini ziyaret eden zabıta personelleri ile bir araya gelerek ‘Zabıta Haftası’nı kutladı.

 

Altınordu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelleri ‘Zabıta Haftası’ münasebeti ile Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a ziyarette bulundu. Altınordu Belediyesi Zabıta Müdürü Baki Kara öncülüğünde gerçekleşen ziyarette Başkan Tekintaş zabıta personelleri ile tek tek selamlaşarak tebriklerini iletti. Gerçekleşen ziyarette ayrıca zabıta personelleri tarafından Başkan Tekintaş’a çiçek takdim edildi.

 

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Zabıta Müdürlüğü personellerine teşekkür etti. Zabıtaların belediyelerin en önemli ekiplerinden biri olduğunun altını çizen Başkan Tekintaş, “Özveri ile çalışan zabıtalarımızın ‘Zabıta Haftası’nı kutluyor ve hizmetlerini hayırlı bir şekilde devam ettirmelerini diliyorum. Toplumun her türlü sıkıntılarını dinlemek ve çözmek için hizmet veren, belediyelerimizin en uç ekibi olarak çalışmalarını sürdüren ve bizi sokakta temsil eden zabıtalarımız önemli bir görev üsleniyor. Milletin her türlü derdi ile uğraşmak zorundayız. Bu hassasiyeti gösterirken zabıtalarımızın da halktan biri olduğunu bilerek onlara karşı vatandaşlarımızın duyarlı olmalarını istiyoruz. Her geçen gün gelişiyoruz ve yeni güzellikler ilave ederek topluma daha fazla yararlı olmaya gayret ediyoruz. Ordu’nun Büyükşehir olması ile birlikte bizlerde Zabıta Müdürümüzün Başkanlığı’nda onların işlerini kolaylaştırarak çalışmalarını ve halka en iyi şekilde hizmet vermeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 

Zabıtaların 191 yıldır en iyi şekilde hizmet verdiğine dikkat çeken Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, tüm zabıtaların ‘Zabıta Haftası’nı kutladığını sözlerine ekledi.

 

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, TEKİNTAŞ, 'ZABITA, HAFTASI'NI, KUTLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız