HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Haziran 2017 Pazartesi Saat: 10:06

BAŞKAN DEMİRÖREN, UMUT SAÇTI

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Olağan Genel Kurul'da bir konuşma yaptı. Başkan Demirören'in futbol ailesinin paydaşları olarak, 2016-2017 sezonunu hep birlikte başarı ile tamamladıklarını söyledi:konu
BAŞKAN DEMİRÖREN, UMUT SAÇTI

 

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Olağan Genel Kurul'da bir konuşma yaptı. Başkan Demirören'in  futbol ailesinin paydaşları olarak, 2016-2017 sezonunu hep birlikte başarı ile tamamladıklarını söyledi:konuşmasının tam metni şöyle:

         Demirören, daha sonra şunları kaydetti:

         “En alt liglerden Spor Toto Süper Lig'e kadar saha içinde çekişmeli bir sezonun heyecanını paylaştık. Sizlerin, şahsım ve yol arkadaşlarıma güç veren güveninize layık olabilmek için çok çalışıyoruz ve bu genel kurulları, yaptıklarımızı anlatabilmek, yapılan eleştirileri yanıtlamak adına önemli bir fırsat olarak görüyoruz.”

           Demirören açıklamasını şöyle sürdürdü:

            “Milli birlik ve beraberliğimizi dünyaya tüm statlarımızdan haykırdık. O günlerde futbol toplumun ilacı oldu. Biz bu süreçte başımızı değil gövdemizi taşın altına koyduk. Hatta Türk futbolu için 5 yıldır her türlü fedakârlığı yapıyoruz… 27 Şubat 2012'de göreve geldiğimizdeki ortamı hatırlayın… Bir asra yaklaşan Türk futbolunun tek gündemi, şike süreciydi…  UEFA karanlık bir kâbus gibi üzerimize çökmüştü. O gün başkan seçildiğimde sizlere bir söz vermiştim. Türkiye'ye 5 yıl, 8 yıl Avrupa'dan men geleceği konuşulurken 'Süreç bitecek' demiştim. FETÖ'nün Türk futboluna hain saldırısı karşısında başta Sayın Aziz Yıldırım, Fenerbahçe ve Beşiktaş camiaları ile o gün içeride olan arkadaşlarımız olmak üzere hepimiz büyük bir mücadele verdik. Futbol Federasyonu olarak ben ve yönetici arkadaşlarımın dik duruşuyla, 6 yıllık bir mücadelenin sonucunda verdiğimiz sözü tutarak süreci bitirdik.

             Kulüpler Birliği ile ortak bir çalışma yapıp, naklen yayın dağılımından aldığımız payı %12'den %4'e düşürdük ve kimsenin yapamayacağı büyük bir fedakârlığa sizler için imza attık. Böylece kulüp başına milyonlarca dolar ek katkı sağladık.

              Zaman Euro  2024’ü alma zamanıdır diyen Demirören, açıklamasını şöyle noktaladı:

               “Zaman Euro 2024’ü alma zamanı. Naklen yayın gelirlerini 500 milyon dolardan 800 milyonlara çıkarma zamanı…Hatanın kimde olduğunu aramayıp, milli menfaatlerimizi en önde tutma zamanı…Daha önemlisi herkesin kendine çeki düzen verme zamanı…”.

               Öte yandan Demirören, tesis yardımı ve proje desteklerine Federasyonumuzun bütçesinden tüm profesyonel kulüpler için 2012-13 sezonunda 12.8 milyon TL aktarılmışken sırasıyla 2016-17 sezonunda 17.3 milyon TL aktarılmış ve 2017-18 sezonu bütçemizde 19 milyon TL olarak bütçelenmiştir. “ şeklinde de konuştu.

“Ordu Yeni Haber)

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, DEMİRÖREN, UMUT, SAÇTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız