Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:16 POLİS TEŞKİLATINDAN, ANADOLU'YA ZİYARET
- 14:25 İNŞAAT MALİYETİ ARTIYOR
- 14:26 TÜRKŞEKER 1685 İŞÇİ ALACAK
- 13:49 DÖNERCİLERE 7-24 DENETİM
- 13:11 METRUK BİNALARIN YIKIMI SÜRÜYOR
- 13:08 DENİZLERDE AV YASAĞI BAŞLIYOR
- 12:54 KAÇAK AKARYAKIT YAKALANDI
- 12:48 ŞENOCAK’DAN ÜRETİCİLERE ‘DON’ UYARISI
- 12:47 BİR AYRAÇTAN ÇOK DAHA FAZLASI
- 11:45 KIRSALDA KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR
- 11:27 OGM’DEN ORMAN KÖYLÜSÜNE 1,3 MİLYAR TL DESTEK
- 11:18 REKTÖR KIRIŞIK'TAN MÜDÜR ERKILINÇ'A ZİYARET
- 10:59 MART’TA EN ÇOK KONUŞULAN DİZİLER BELLİ OLDU!
- 10:44 MÜSİLAJLA MÜCADELEYE TAKVİYE
- 10:19 ATLETİZM HEYECANI ORDU’DA BAŞLIYOR
KABATAŞ’A KENT MEYDANI YAPILIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kent Meydanları Projesi kapsamında Kabataş ilçesi için de proje hazırladı. Kısa bir süre sonra ihale edilecek olan proje, kaymakamlık binası ile ilçe belediye binasının önünde uygulanacak.
Kabataş Kent Meydanı ile ilgili açıklama yapan Başkan Enver Yılmaz, projenin hazır hâle getirildiğini belirterek kısa bir süre sonra ihaleye çıkılacağını ve 5 ayda tamamlanacağını belirtti. Başkan Yılmaz açıklamasında, “Kabataş Kent Meydanı olarak bize daha önce, Kaymakamlık binasının önündeki alanın yapılması yönünde bir talep gelmişti. Biz de ilçe belediyemizin önünü de projenin içine katalım ve daha geniş bir meydan ortaya çıkaralım dedik. İşin tesliminin ardından yaklaşık 5 aylık sürede proje hayata geçirilecek” dedi.
Projenin toplam 6 bin 974 m2lik bir alanı kapsayacağına vurgu yapan Başkan Yılmaz, “İki bölüm olarak planlanan proje içerisinde tören alanı, seyir merdivenleri, kuru havuz sistemleri, mescit alanı, 23 araçlık otopark, yeşil alanlar, kaldırım düzenlemesi ve oturma birimleri olacak” diye konuştu.