Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 13:42 HARÇLIKLARI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE AŞ OLACAK
- 13:36 “FATSA İÇİN BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
- 13:30 TÜRK FINDIĞI HİNDİSTAN’DA
- 13:21 VALİ EROL, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
- 11:47 ÜNYE 57’DE 4 TRANSFER
- 11:46 HALI SAHA HEYECANI YAŞANACAK
- 11:46 52 ORDU İPİN UCUNU ELİNE GEÇİRDİ
- 11:47 AKKUŞ’DA ADRES DEĞİŞMEDİ
- 14:40 “BU KUTLU YOLDA BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”
- 14:35 “EMANETİNİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ”
- 14:06 ARAÇ SAYISI 200 BİNE DAYANDI
- 14:04 GÜBRELEMEYİ İHMAL ETMEYİN!
- 13:11 “GELECEĞİMİZİ HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”
- 13:02 ORDU TURİZMİNE KAZANDIRILACAK
- 12:57 MAHALLELER OTOPARKA KAVUŞUYOR
97 YILLIK HEYECAN COŞKUYLA KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Ordu’da çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Altınordu İlçesi'nde, Atatürk Anıtı'na çelenk konulması ile başlayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Durugöl Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu'nda devam etti. Salonda ki kutlamalar renkli görüntülere sahne oldu.
Burada düzenlenen törene Altınordu İlçe Kaymakamı Niyazi Erten, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Acu, daire müdürleri, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Acu, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.
Kutlama programı halk oyunları, dans gösterisi, müzik ve öğrencilerin hazırladığı çeşitli gösterilerle devam etti. Etkinlikler Altınordu Belediyesi tarafından düzenlenen çocuk şenliği programıyla sona erdi. (Ordu Yeni Haber)